0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Tony Robbins

Cărţi de Tony Robbins

Tony Robbins este strategul numărul 1 al lumii în materie de business și dezvoltare personală. A consiliat și antrenat peste cincizeci de milioane de oameni din o sută de țări.

La numai cei 25 de ani când a lansat această carte de dezvoltare personală, Anthony Robbins a demonstrat milioanelor de oameni că doar prin cultivarea puterii minții se poate obține și crea absolut orice.

Prin intermediul cărților motivaționale, casetelor și seminariilor sale Robbins a reușit să deschidă porțile succesului oamenilor de pe întreg mapamondul: de la șefi de stat, personalități regale, atleți, staruri de film și muzică până la gospodine și copii.

În acest sens, a fost instructorul privat al fostului președinte al Statelor Unite, Bill Clinton, al tenismenului Andre Agassi, al lui Mihail Gorbaciov și chiar a avut o serie de ședințe de coaching cu prințesa Diana.

În prezent, Anthony Robbins este cel mai cunoscut consultant din domeniul performanței optime din Statele Unite ce a colaborat cu firme precum IBM, AT&T, American Express, dar și cu Armata americană.

Puteți afla mai multe despre Anthony Robbins pe site-ul oficial.


Cărţi de Tony Robbins


Mesaje de la un prieten

Un ghid simplu și rapid despre cum să preiei controlul asupra propriei vieți

Autor(i): Tony Robbins
Editura: ACT și Politon
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 144 (13x20 cm)
Preţ: 39,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

„Mesaje de la un prieten“ este un ghid concis și ușor de înțeles bazat pe cele mai puternice principii și instrumente de dezvoltare personală care l-au făcut pe Tony Robbins recunoscut la nivel mondial.

De neclintit

Manualul de strategii pentru libertate financiară

Autor(i): Tony Robbins
Editura: ACT și Politon
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 320 (14x22 cm)
Preţ: 49,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

„De neclintit“ este bestseller New York Times, Wall Street Journal, Amazon, Barnes & Noble, Bookscan.