0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Arabella McIntyre-Brown

Cărţi de Arabella McIntyre-Brown

Arabella McIntyre-Brown este o scriitoare şi jurnalistă britanică stabilită în Transilvania.

S-a născut şi a crescut în West Sussex, Anglia. La 19 ani a plecat la Londra, unde a locuit 11 ani, iar apoi a ajuns la Liverpool, unde a trăit următorii 20 de ani. În 2010 s-a mutat de la Liverpool în satul Măgura, lângă Bran. Din 2010, ea numeşte „acasă“ cabana de lemn din satul Măgura, aflat pe un povârniş al Carpaţilor.

Cam zece ani a făcut jurnalism de business, dar la sfârşitul anului 2000 şi-a părăsit postul de editor de revistă şi în mai puţin de un an a publicat prima ei carte, „Liverpool: the First 1.000 Years“.

În 2003 a fost publicată prima ei carte pentru copii – cu ilustraţii făcute de 30 de puşti. 20.000 de exemplare au fost împărţite gratuit copiilor.

Cu totul şi cu totul a scris 9 cărţi şi a fost editor pentru aproape jumătate raft de bibliotecă.

În anul 2005 a trebuit să facă faţă mai multor decese în familie – într-un interval de 14 luni, începând cu sora ei şi terminând cu mama. Incapabilă să muncească sau să mai ia vreo decizie, singurul lucru pe care l-a putut face atunci a fost să vândă totul şi să se mute în Transilvania.


Cărţi de Arabella McIntyre-Brown


Din Liverpool în Carpaţi

Din Liverpool în Carpaţi. Editura All
CumpărDetalii carte

Cum mi-am găsit fericirea în inima Transilvaniei

Autor(i): Arabella McIntyre-Brown
Editura: All
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 400 (13x20 cm)
Preţ: 29,90 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Arabella McIntyre-Brown a început să scrie o carte sinceră şi antrenantă, plină de umor, despre aventura mutării dintr-un mare oraş britanic într-un sat din Carpaţi, şi a sfârşit prin a compune o veritabilă scrisoare de dragoste pentru România.