0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Arnold Ehret

Cărţi de Arnold Ehret

Arnold Ehret.
Arnold Ehret

Arnold Ehret (1866 – 1922) a fost un naturist german și promotor al metodelor alternative de vindecare și menținere a sănătații, cel mai bine cunoscut fiind pentru dezvoltarea sistemului de vindecare a dietei fără mucus.

Arnold Ehret a fost autor de cărți și articole despre diete, detoxifiere, fructarism, post, combinare de alimente, sănătate, longevitate, naturopatie, cultură fizică și vitalism.

Spre deosebire de știința medicală care afirmă că celulele albe din sânge sunt componente importante ale sistemului imunitar, Ehret credea că celulele albe din sânge sunt cauzate de consumul de alimente care formează mucus și, ca deșeuri, otrăvesc sângele.

Dacă doriți mai multe informații despre Arnold Ehret puteți urma linkurile următoare:

en.wikipedia.org => Arnold Ehret


Cărţi de Arnold Ehret


Sistemul de vindecare prin dieta fără mucus

Autor(i): Prof. Arnold Ehret,
Editura: Firul Ariadnei
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 144 (13x20 cm)
ISBN:9786068594002
Preţ: 20,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Această carte a fost publicată pentru prima dată în anul 1922, dar răspunde la întrebări la care chiar și astăzi gândim că nu există răspunsuri.

Deși au trecut aproape 100 de ani de la prima ediție, el scrie de problematici, false credințe și erori încă prezente, demonstrând că se afla înaintea vremurilor chiar și în zilele noastre, chiar un precursor al științei alimentației.