0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Mark Fisher

Cărţi de Mark Fisher

Născut la Montreal la 13 martie 1953, Mark Fisher (alias Marc-André Poissant) a fost singurul băiat într-o familie cu patru copii, care s-a bucurat de o copilărie fericită în suburbiile din Duvernay, Canada.

Încă de la o vârstă fragedă a fost un copil studios, unul dintre cei mai buni copii din clasă, mai întâi la Saint-Maurice School și apoi la Saint-Ignace High School, unde a prins gustul disciplinei și libertății de a gândi, de la profesorii lui, Iezuiții.

Suferind de un reumatism articular acut, era destul de des bolnav. Al treilea atac de reumatism la vârsta de 13 ani l-a lăsat cu o boală de inimă. Drept urmare, a fost nevoit să-și reducă considerabil activitatea fizică, găsindu-și refugiul în cărți.

În ciuda încercărilor familiei de a-l orienta către o slujbă de opt ore (cum ar fi contabilitatea, pentru a călca pe urmele tatălui său), Mark intenționa să devină scriitor încă de la vârsta de 16 ani și din acest motiv nu și-a terminat studiile în literatură și filozofie. În această perioadă a scris un roman autobiografic, printre multele sale lucrări.

Totuși succesul a întârziat să vină și Fisher a fost nevoit să-și ia o a doua slujbă pentru a supraviețui.

A lucrat ca profesor de yoga mulți ani, iar apoi a avut mai multe funcții în lumea publicisticii.

În 1989 și-a luat pseudonimul de Mark Fisher, la sugestia reprezentantului său din Londra.

În același an, cartea „Milionar peste noapte“, primul său succes uriaș, a fost publicat și apoi tradus în 33 de limbi, vânzând peste 2 milioane de exemplare în lumea întreagă în 40 de ediții.

Mark Fisher susține seminarii în fața unui public variat, este un pasionat de golf, practică yoga și îi place să înoate.

La vârsta de 45 de ani a devenit tatăl unei fete pe nume Julia, iar astăzi trăiește cu familia lui în suburbiile Montrealului, câștigându-și traiul din scris.


Cărţi de Mark Fisher


Milionar peste noapte

Milionar peste noapte. Editura Mix
CumpărDetalii carte

Autor(i): Mark Fisher
Editura: Mix
Colecţia: Prosperitate și succes
Anul apariţiei: 2008
Pagini: 127 (13x20 cm)
Preţ: 19,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Cartea îndeamnă la un exercițiu de autocunoaștere, un exercițiu care ne determină să ne schimbăm modul de gândire, modul în care percepem anumite stări: fericirea, succesul pe plan sentimental, profesional dar și financiar.