0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Mark Fisher

Cărţi de Mark Fisher

Născut la Montreal la 13 martie 1953, Mark Fisher (alias Marc-André Poissant) a fost singurul băiat într-o familie cu patru copii, care s-a bucurat de o copilărie fericită în suburbiile din Duvernay, Canada.

Încă de la o vârstă fragedă a fost un copil studios, unul dintre cei mai buni copii din clasă, mai întâi la Saint-Maurice School şi apoi la Saint-Ignace High School, unde a prins gustul disciplinei şi libertăţii de a gândi, de la profesorii lui, Iezuiţii.

Suferind de un reumatism articular acut, era destul de des bolnav. Al treilea atac de reumatism la vârsta de 13 ani l-a lăsat cu o boală de inimă. Drept urmare, a fost nevoit să-şi reducă considerabil activitatea fizică, găsindu-şi refugiul în cărţi.

În ciuda încercărilor familiei de a-l orienta către o slujbă de opt ore (cum ar fi contabilitatea, pentru a călca pe urmele tatălui său), Mark intenţiona să devină scriitor încă de la vârsta de 16 ani şi din acest motiv nu şi-a terminat studiile în literatură şi filozofie. În această perioadă a scris un roman autobiografic, printre multele sale lucrări.

Totuşi succesul a întârziat să vină şi Fisher a fost nevoit să-şi ia o a doua slujbă pentru a supravieţui.

A lucrat ca profesor de yoga mulţi ani, iar apoi a avut mai multe funcţii în lumea publicisticii.

În 1989 şi-a luat pseudonimul de Mark Fisher, la sugestia reprezentantului său din Londra.

În acelaşi an, cartea „Milionar peste noapte“, primul său succes uriaş, a fost publicat şi apoi tradus în 33 de limbi, vânzând peste 2 milioane de exemplare în lumea întreagă în 40 de ediţii.

Mark Fisher susţine seminarii în faţa unui public variat, este un pasionat de golf, practică yoga şi îi place să înoate.

La vârsta de 45 de ani a devenit tatăl unei fete pe nume Julia, iar astăzi trăieşte cu familia lui în suburbiile Montrealului, câştigându-şi traiul din scris.


Cărţi de Mark Fisher


Milionar peste noapte

Milionar peste noapte. Editura Mix
CumpărDetalii carte

Autor(i): Mark Fisher
Editura: Mix
Colecţia: Prosperitate şi succes
Anul apariţiei: 2008
Pagini: 127 (13x20 cm)
Preţ: 19,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Cartea îndeamnă la un exerciţiu de autocunoaştere, un exerciţiu care ne determină să ne schimbăm modul de gândire, modul în care percepem anumite stări: fericirea, succesul pe plan sentimental, profesional dar şi financiar.