0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Aurel Ardelean

Cărţi de Aurel Ardelean

Aurel Ardelean este absolvent al Facultăţii de Biologie, Universitatea „Babeş-Bolyai“ din Cluj-Napoca, doctor în ştiinţe biologice, specializarea Geobotanică, conducător de doctorat în acelaşi domeniu.

În anul 1981 a obţinut premiul „Emanuel Teodorescu“ al Academiei Române.

Rezultatele cercetărilor în domeniul geobotanicii şi biologiei celulare şi moleculare au fost publicate în 4 monografii, 44 de cărţi de specialitate, manuale şi atlase, peste 300 de articole publicate în ţară şi în străinătate.

Membru titular al Academiei de Ştiinţe Medicale din România, prof. univ. dr. Aurel Ardelean este director de proiect al unor granturi ale Academiei Române, CEEX, CNCSIS. Este membru al Academiei pentru Ştiinţe şi Arte din Viena, precum şi al altor foruri ştiinţifice din S.U.A., Brazilia, Danemarca, Polonia.

Preşedinţia României i-a conferit în anul 2004 Ordinul Naţional Serviciul Credincios în grad de Cavaler, pentru merite excepţionale în învăţământul românesc.


Cărţi de Aurel Ardelean


Dicţionar enciclopedic de biologie. Vol. 2 (de la M la Z)

Dicţionar enciclopedic de biologie. Vol. 2 (de la M la Z). Editura All
Detalii carte

Autor(i): Gheorghe Mohan, Aurel Ardelean
Editura: All
Anul apariţiei: 2007
Pagini: 448 (-x- cm)
Preţ: 29,90 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


„Dicţionarul Enciclopedic de Biologie“ reprezintă un ghid util pus la îndemână elevilor, studenţilor de la facultăţile de biologie, ecologie, silvicultura, agronomie, medicină, farmacie şi tuturor cadrelor didactice de specialitate.