0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de B. Alan Wallace

Cărţi de B. Alan Wallace

B. Alan Wallace.
B. Alan Wallace

Lector activ, savant progresist și unul dintre cei mai prolifici scriitori și traducători ai budismului tibetan în Occident, B. Alan Wallace, doctor în filozofie, caută neîncetat căi inovative de fuzionare a practicilor contemplative budiste cu știința occidentală pentru a promova studiul minții.

Dr. Wallace, un savant și practician al budismului încă din 1970, a predat teoria și meditația budistă în întreaga lume începând cu anul 1976.

Consacrându-și paisprezece ani pregătirii de călugăr budist, hirotonisit de Sfinția Sa Dalai Lama, a continuat cu studii universitare de fizică și filozofie a științei la Universitatea Amherst și a obținut un doctorat în studii religioase la Standford.

Cu un background unic, Alan răspunde, prin experiența sa profundă și abilitățile sale practice, provocării de a armoniza budismul indo-tibetan cu lumea modernă.

Dacă doriți mai multe informații despre B. Alan Wallace puteți urma linkurile următoare:

alanwallace.org => B. Alan Wallace

en.wikipedia.org => B. Alan Wallace


Cărţi de B. Alan Wallace


Revoluția atenției

Dezvăluirea puterii extraordinare a minții ferm focalizate

Autor(i): Dr. B. Alan Wallace,
Editura: Atman
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 273 (13x20 cm)
ISBN:9786068758329
Preţ: 30,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Alan Wallace ne-a făcut tuturor un mare serviciu, sintetizând secole de înțelepciune practică pe calea shamatha într-un format accesibil, ușor de folosit, un tratat care să ne călăuzească într-o profundă călătorie interioară.