0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Bernard Haisch

Cărţi de Bernard Haisch

Dr. Bernard Haisch, astrofizician, autor a peste 130 de publicaţii ştiinţifice, a fost editor ştiinţific al revistei Astrophysical Journal timp de zece ani.

După obţinerea diplomei de doctorat la Universitatea din Wisconsin, Haisch a efectuat studii postdoctorale la Joint Institute for Laboratory Astrophysics, la Universitatea din Colorado şi la Universitatea din Utrecht, Olanda.

A ocupat de-a lungul carierei sale poziţii de cercetător în cadrul Lockheed Martin Solar and Astrophysics Laboratory, a fost director adjunct al Center for Extreme Ultraviolet Astrophysics de la Universitatea din California, Berkley, cercetător la Max-Planck-Institute fur Extraterrestrische Physik din Garching, Germania.

A fost de asemenea editor şef al Journal of Scientific Exploration.


Cărţi de Bernard Haisch


Teoria existenţei lui Dumnezeu

Teoria existenţei lui Dumnezeu. Editura Atman
Detalii carte

Universuri, focare ale punctului zero şi dincolo de acestea…

Autor(i): Dr. Bernard Haisch
Editura: Atman
Anul apariţiei: 2013
Pagini: 172 (13x20 cm)
Preţ: 25,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Cartea oferă o perspectivă ce încorporează ştiinţa de ultimă generaţie şi cunoaşterea mistică străveche, rezultând o adevărată revoluţionare a înţelegerii noastre.

Propun aici teorie care nu doar că dă sens vieţilor noastre, ci este în acelaşi timp perfect consistentă cu tot ceea ce am descoperit despre Univers.

Singura diferenţă între teoria pe care o propun şi principiile curente din astrofizica modernă e aceea că presupun preexistenţa unei conştiinţe inteligente şi…