0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Betty J. Eadie

Cărţi de Betty J. Eadie

Betty J. Eadie este mama a opt copii și bunica a opt nepoți. Soțul ei, Joe, s-a retras din Forțele Aeriene și este angajat la ora actuală de o corporație aerospațială importantă din Northwest.

Betty s-a născut dintr-o mamă indiană sioux și a crescut în regiunea rurală din Nebraska și în rezervația indiană Rosebud din Dakota de Sud. A renunțat la școală la vârsta de ani pentru a avea grijă de sora ei mai mică, dar și-a terminat mai târziu studiile liceale, iar acum urmează să își ia diploma de absolvire a colegiului. Are o afacere de succes și este consilier și hipnoterapeut calificat. Lucrează de asemenea ca voluntar la un centru important de cercetare a cancerului.

Experiența ieșită din comun pe care a trăit-o Betty J. Eadie a făcut-o să apară mai târziu la diferite emisiuni de televiziune din America și din Japonia, precum și să participe la un program universitar de studiere a cazurilor de moarte clinică. De-a lungul anilor, Betty a ținut sute de conferințe pe tema experienței ei, în fața multor grupuri, printre care „Prietenii plini de compasiune“ (un grup de sprijin al celor care au pierdut pe cineva drag), diverse grupuri religioase de diferite orientări, Asociația Internațională de Studiere a experiențelor din apropierea morții, și altele.


Cărţi de Betty J. Eadie


Învăluită de lumină

Cea mai profundă și completă experiență la limita morții

Autor(i): Betty J. Eadie
Editura: Polirom
Colecţia: La limita cunoașterii
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 208 (13x20 cm)
Preţ: 35,95 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Învăluită de lumină ne învață că viața noastră individuală este importantă și plină de semnificație. Ea nu prezintă doar experiența morții lui Betty Eadie în timpul unei intervenții chirurgicale și a revenirii ei la viață; ea reprezintă practic o călătorie în sensul profund al acestei vieți.