0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Bharat B. Aggarwal

Cărţi de Bharat B. Aggarwal

Bharat B. Aggarwal.
Bharat B. Aggarwal

Dr. Bharat B. Aggarwal a lucrat la Centrul de Studiere a Cancerului M.D. Anderson din Houston, Texas, unde la ora actuală este profesor de cercetare a cancerului, biochimie, imunologie și terapie experimentală.

Dr. Bharat B. Aggarwal și-a luat doctoratul în biochimie la Universitatea Berkeley din California și a urmat un curs post-doctoral de endocrinologie la Centrul Medical al Universității din San Francisco, California.

Începând din anul 1989, dr. Aggarwal a lucrat la Centrul de Studiere a Cancerului M.D. Anderson din Houston, Texas, unde la ora actuală este profesor de cercetare a cancerului, biochimie, imunologie și terapie experimentală, precum și director al Laboratorului de Cercetare a Citocinei.

În timpul celor zece ani cât a lucrat ca biolog molecular și cercetător în domeniul cancerului la Genetech Inc., o companie de biotehnologie din California de Nord, dr. Aggarwal a făcut mai multe descoperiri științifice majore.

A publicat articole și interviuri în The Wall Street Journal, Scientific American, Fitness, Men’s Health, Family Circle, Glamour, Self și Nutrition & Fitness.

A publicat peste 500 de lucrări și articole științifice în reviste de specialitate, inclusiv în Science, Nature și Cancer.

Începând din anul 2001, Aggarwal a ținut peste 300 de conferințe în 30 de țări.

În anul 2008 a primit premiul McCormick Spice Research Institute de la Asociația Americană a Nutriției.

Locuiește în Houston, Texas.

Dacă doriți mai multe informații despre Bharat B. Aggarwal puteți urma linkurile următoare:

en.wikipedia.org => Bharat B. Aggarwal


Cărţi de Bharat B. Aggarwal


Mirodenii vindecătoare

Cum poți folosi 50 de mirodenii obișnuite sau exotice pentru a-ți îmbunătăți starea de sănătate și pentru a vindeca bolile

Autor(i): Dr. Bharat B. Aggarwal, Debora Yost,
Editura: Adevăr Divin
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 450 (13x20 cm)
ISBN:9786067560114
Preţ: 65,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Plină cu informații ușor de înțeles și cu 50 de rețete ușor de preparat, aceasta este prima carte care ne învață cum să folosim condimentele și cum să gătim cu ele astfel încât să obținem beneficii terapeutice și preventive maxime pentru sănătatea noastră.