0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Bharat B. Aggarwal

Cărţi de Bharat B. Aggarwal

Dr. Bharat B. Aggarwal a lucrat la Centrul de Studiere a Cancerului M.D. Anderson din Houston, Texas, unde la ora actuală este profesor de cercetare a cancerului, biochimie, imunologie şi terapie experimentală.

Dr. Bharat B. Aggarwal şi-a luat doctoratul în biochimie la Universitatea Berkeley din California şi a urmat un curs post-doctoral de endocrinologie la Centrul Medical al Universităţii din San Francisco, California.

Începând din anul 1989, dr. Aggarwal a lucrat la Centrul de Studiere a Cancerului M.D. Anderson din Houston, Texas, unde la ora actuală este profesor de cercetare a cancerului, biochimie, imunologie şi terapie experimentală, precum şi director al Laboratorului de Cercetare a Citocinei.

În timpul celor zece ani cât a lucrat ca biolog molecular şi cercetător în domeniul cancerului la Genetech Inc., o companie de biotehnologie din California de Nord, dr. Aggarwal a făcut mai multe descoperiri ştiinţifice majore.

A publicat articole şi interviuri în The Wall Street Journal, Scientific American, Fitness, Men’s Health, Family Circle, Glamour, Self şi Nutrition & Fitness.

A publicat peste 500 de lucrări şi articole ştiinţifice în reviste de specialitate, inclusiv în Science, Nature şi Cancer.

Începând din anul 2001, Aggarwal a ţinut peste 300 de conferinţe în 30 de ţări.

În anul 2008 a primit premiul McCormick Spice Research Institute de la Asociaţia Americană a Nutriţiei.

Locuieşte în Houston, Texas.


Cărţi de Bharat B. Aggarwal


Mirodenii vindecătoare

Mirodenii vindecătoare. Editura Adevăr Divin
CumpărDetalii carte

Cum poţi folosi 50 de mirodenii obişnuite sau exotice pentru a-ţi îmbunătăţi starea de sănătate şi pentru a vindeca bolile

Autor(i): Dr. Bharat B. Aggarwal, Debora Yost
Editura: Adevăr Divin
Colecţia: Vindecă natural
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 450 (13x20 cm)
Preţ: 45,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Plină cu informaţii uşor de înţeles şi cu 50 de reţete uşor de preparat, aceasta este prima carte care ne învaţă cum să folosim condimentele şi cum să gătim cu ele astfel încât să obţinem beneficii terapeutice şi preventive maxime pentru sănătatea noastră.