Dr. Bharat B. Aggarwal a lucrat la Centrul de Studiere a Cancerului M.D. Anderson din Houston, Texas, unde la ora actuală este profesor de cercetare a cancerului, biochimie, imunologie și terapie experimentală.
Dr. Bharat B. Aggarwal și-a luat doctoratul în biochimie la Universitatea Berkeley din California și a urmat un curs post-doctoral de endocrinologie la Centrul Medical al Universității din San Francisco, California.
Începând din anul 1989, dr. Aggarwal a lucrat la Centrul de Studiere a Cancerului M.D. Anderson din Houston, Texas, unde la ora actuală este profesor de cercetare a cancerului, biochimie, imunologie și terapie experimentală, precum și director al Laboratorului de Cercetare a Citocinei.
În timpul celor zece ani cât a lucrat ca biolog molecular și cercetător în domeniul cancerului la Genetech Inc., o companie de biotehnologie din California de Nord, dr. Aggarwal a făcut mai multe descoperiri științifice majore.
Plină cu informații ușor de înțeles și cu 50 de rețete ușor de preparat, aceasta este prima carte care ne învață cum să folosim condimentele și cum să gătim cu ele astfel încât să obținem beneficii terapeutice și preventive maxime pentru sănătatea noastră.