0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Boris Cyrulnik

Cărţi de Boris Cyrulnik

Boris Cyrulnik, etolog şi neuropsihiatru francez, relatează în cartea sa, „O minunată nefericire“, concluziile la care a ajuns în urma cercetărilor asupra conceptului de rezilienţă, această uimitoare capacitate a fiinţei umane de a depăşi traumele şi rănile emoţionale cele mai cumplite: boală, doliu, viol, tortură, război…

Bazându-se pe multitudinea de cazuri reale studiate atât în cabinetul său de psihoterapie, cât şi în misiunile în străinătate - Bosnia, Cambogia, Brazilia, Rusia - autorul ne explică modul în care, şi în încercările cele mai odioase, oamenii pot să triumfe şi să aibă o viaţă normală datorită abilităţilor căpătate în copilărie.


Cărţi de Boris Cyrulnik


Mai bine mor decât să spun. Ruşinea

Mai bine mor decât să spun. Ruşinea. Editura Trei
CumpărDetalii carte

Autor(i): Boris Cyrulnik
Editura: Trei
Colecţia: Psihologia pentru toţi
Anul apariţiei: 2012
Pagini: 240 (13x20 cm)
Preţ: 27,94 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Cum să te eliberezi de ruşine? Să trăieşti pentru tine, indiferent de ce spun ceilalţi, să ştii să îţi accepţi slăbiciunile şi diferenţele, toate aceste lucruri îţi permit să te detaşezi de sentimentul de ruşine pe care îl porţi în tine. Autorul propune soluţia ruperii pactului tăcerii şi ieşirea din izolare. Pentru că a vorbi este sinonim cu a trăi.