0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Brendon Burchard

Cărţi de Brendon Burchard

Brendon Burchard este unul dintre cei mai urmăriți traineri de dezvoltare personală din vremurile noastre.

Autor de bestselleruri, el a ocupat primul loc în topul „New York Times“ cu titluri precum „Life’s Golden Ticket“ (Biletul de aur al vieții), „The Millionaire Messenger“ (Mesagerul milionar) și „The Charge: Activating the 10 Human Drives that Make You Feel Alive“ (Energizarea: Cum să activezi cele 10 impulsuri umane care te fac să simți că trăiești).

După ce a supraviețuit unui accident de mașină la vârsta de 19 ani, Brendon a primit ceea ce el numește „biletul de aur al vieții“: o a doua șansă. De atunci și-a dedicat viața ajutării altora în a-și găsi energia și a împărtăși propria lor experiență cu lumea.

Eforturile lui Burchard au inspirat sute de milioane de oameni de pe întregul glob. Este în „Top 100 al celor mai urmărite figuri publice de pe Facebook“.

Recunoscut ca lider de opinie în domeniul motivației umane și al marketingului afacerilor, Brendon Burchard a fost distins cu „Premiul Maharishi“ și face parte din Consiliul pentru Inovație al Fundației XPRIZE.


Cărţi de Brendon Burchard


Manifest pentru motivație

9 declarații pentru a-ți revendica puterea personală

Autor(i): Brendon Burchard
Editura: ACT și Politon
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 258 (13x21 cm)
Preţ: 49,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Oamenii motivați nu sunt norocoși, sunt conștienți. Aleg să-și folosească mințile, deoarece ei știu că rațiunea este secretul pentru dezvoltarea unei identități motivate și independente. Aleg să-și folosească mințile într-un mod deliberat, pentru a se umple de energie și pentru a evolua.