0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Brendon Burchard

Cărţi de Brendon Burchard

Brendon Burchard este unul dintre cei mai urmăriţi traineri de dezvoltare personală din vremurile noastre.

Autor de bestselleruri, el a ocupat primul loc în topul „New York Times“ cu titluri precum „Life`s Golden Ticket“ (Biletul de aur al vieţii), „The Millionaire Messenger“ (Mesagerul milionar) şi „The Charge: Activating the 10 Human Drives that Make You Feel Alive“ (Energizarea: Cum să activezi cele 10 impulsuri umane care te fac să simţi că trăieşti).

După ce a supravieţuit unui accident de maşină la vârsta de 19 ani, Brendon a primit ceea ce el numeşte „biletul de aur al vieţii“: o a doua şansă. De atunci şi-a dedicat viaţa ajutării altora în a-şi găsi energia şi a împărtăşi propria lor experienţă cu lumea.

Eforturile lui Burchard au inspirat sute de milioane de oameni de pe întregul glob. Este în „Top 100 al celor mai urmărite figuri publice de pe Facebook“.

Recunoscut ca lider de opinie în domeniul motivaţiei umane şi al marketingului afacerilor, Brendon Burchard a fost distins cu „Premiul Maharishi“ şi face parte din Consiliul pentru Inovaţie al Fundaţiei XPRIZE.


Cărţi de Brendon Burchard


O viaţă împlinită

O viaţă împlinită. Editura Curtea Veche
CumpărDetalii carte

Activarea celor 10 nevoi umane care te însufleţesc

Autor(i): Brendon Burchard
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Cărţi Cheie
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 328 (13x20 cm)
Preţ: 35,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Mulţi traineri îţi spun ce trebuie să faci, dar puţini, foarte puţini, fac şi ce-ţi spun. Nu şi Burchard. El are darul de a-i învăţa pe alţii cum să-şi îmbunătăţească viaţa pornind de la experienţele sale personale. Asta îl face diferit.

Manifest pentru motivaţie

Manifest pentru motivaţie. Editura ACT şi Politon
Detalii carte

9 declaraţii pentru a-ţi revendica puterea personală

Autor(i): Brendon Burchard
Editura: ACT şi Politon
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 258 (13x21 cm)
Preţ: 49,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Oamenii motivaţi nu sunt norocoşi, sunt conştienţi. Aleg să-şi folosească minţile, deoarece ei ştiu că raţiunea este secretul pentru dezvoltarea unei identităţi motivate şi independente. Aleg să-şi folosească minţile într-un mod deliberat, pentru a se umple de energie şi pentru a evolua.