0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Brian Clegg

Cărţi de Brian Clegg

Brian Clegg s-a născut în Rochdale, Marea Britanie, în anul 1955 şi a studiat ştiinţele naturii la Cambridge University, specializându-se în fizică experimentală.

Şi-a aprofundat studiile la Lancaster University, axându-se pe cercetare operaţională.

S-a alăturat apoi companiei British Airways, unde a format un departament nou, dedicat soluţiilor high-tech pentru aviaţie.

În 1994 şi-a creat propria companie de consultanţă în dezvoltarea ideilor şi a colaborat cu BBC, Sony, Banca Regală a Scoţiei etc.

A semnat numeroase articole pentru publicaţii că The Observer, Nature, The Times, Personal Computer World, BBC Focus sau BBC History, a realizat emisiuni de radio şi de televiziune şi a susţinut conferinţe la universităţi şi instituţii prestigioase precum Royal Institution de la Londra.

Membru al Royal Society of Arts, Brian Clegg a debutat în volum în anul 2001 cu Light Years, după care au urmat peste douăzeci de lucrări de popularizarea ştiinţei, multe dintre ele traduse în străinătate.


Cărţi de Brian Clegg


Scurtă istorie a infinitului

Scurtă istorie a infinitului. Editura Nemira
CumpărDetalii carte

Autor(i): Brian Clegg
Editura: Nemira
Colecţia: Anticipaţia
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 264 (14x20 cm)
Preţ: 33,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Ce este, de fapt, infinitul, care i-a înnebunit secole la rând şi pe filosofi, şi pe oamenii de ştiinţă? Cum se face că el anulează până şi regulile matematicii? Mai mult, cum e cu putinţă să existe ceva care depăşeşte până şi infinitul?