0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Brian M. Carney

Cărţi de Brian M. Carney

Brian M. Carney este membru al consiliului editorial al Wall Street Journal din Londra şi editor la Wall Street Journal Europa.

În 2009, a câştigat prestigiosul Premiu Gerald Loeb Award for Commentary şi, în 2003, Premiul Bastiat pentru jurnalism, care i-a fost acordat pentru articolele despre afaceri şi economie.

După ce a obţinut o licenţă în filosofie de la Yale, Carney a absolvit un program de master în filosofie de la Universitatea din Boston şi a lucrat în programul Innovations in American Government la Universitatea Harvard, înainte de a se alătura WallStreet Journal, în 2000.


Cărţi de Brian M. Carney


Freedom Inc.

Freedom Inc.. Editura Publica
CumpărDetalii carte

Eliberează angajaţii şi lasă-i să conducă afacerea spre o creştere a productivităţii, a profitului şi a ritmului de dezvoltare

Autor(i): Brian M. Carney, Isaac Getz
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 408 (14x20 cm)
Preţ: 55,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Liderii eliberatori cred că un loc de muncă bazat pe respect şi libertate este un mediu de lucru mai natural decât unul bazat pe neîncredere şi control, aşa că au încercat să-şi organizeze companiile conform acestor credinţe: au eliberat iniţiativa şi potenţialul angajaţilor şi, astfel, au dezlănţuit performanţele organizaţiilor lor.