0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de C.J. Simister

Cărţi de C.J. Simister

C.J. Simister coordonează un program de abilități de gândire extrem de inovator pentru pregătirea copiilor, în vederea adaptării la condițiile unei lumi aflate într-o schimbare rapidă, cu care se vor confrunta dincolo de testele și examenele din școală.

Succesul acestui program a dus la solicitări permanente de a- și discuta și exemplifica tehnicile, la nivel național și internațional, în cadrul unor conferințe și workshop-uri pentru copii, profesori și părinți.

C.J. Simister are o experiență de 15 ani în lucrul cu copii de toate vârstele atât în școli independente, cât și de stat, o diplomă în economie (University of Cambridge) și un masterat în îmbunătățirea educației (London’s Institute of Education).

Este autoarea mai multor cărți și lucrări, inclusiv o carte școlară, How to Teach Thinking and Learning Skills: A Practical Programme for the Whole School (Paul Chapman Publishing, 2007).


Cărţi de C.J. Simister


Jocuri pentru dezvoltarea inteligenței și creativității copiilor

Autor(i): C.J. Simister
Editura: Polirom
Colecţia: Psihologia copilului & parenting
Anul apariţiei: 2011
Pagini: 272 (13x20 cm)
Preţ: 29,95 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Școala joacă un rol educativ important, dar există lucruri esențiale pentru viitorul copiilor care nu figurează în programa de învățământ. Curiozitatea, gândirea flexibilă, perseverență, determinarea și disponibilitatea de a-ți asuma riscuri sunt obligatorii dacă vrei să ai succes. Cartea cuprinde activități și jocuri pentru copii de toate vârstele, care pot fi adaptate celor mai diverse situații: în aer liber sau la biroul de lucru, în excursie, în mașină sau chiar la muzeu.