0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de C.J. Simister

Cărţi de C.J. Simister

C.J. Simister coordonează un program de abilităţi de gândire extrem de inovator pentru pregătirea copiilor, în vederea adaptării la condiţiile unei lumi aflate într-o schimbare rapidă, cu care se vor confrunta dincolo de testele şi examenele din şcoală.

Succesul acestui program a dus la solicitări permanente de a- şi discuta şi exemplifica tehnicile, la nivel naţional şi internaţional, în cadrul unor conferinţe şi workshop-uri pentru copii, profesori şi părinţi.

C.J. Simister are o experienţă de 15 ani în lucrul cu copii de toate vârstele atât în şcoli independente, cât şi de stat, o diplomă în economie (University of Cambridge) şi un masterat în îmbunătăţirea educaţiei (London’s Institute of Education).

Este autoarea mai multor cărţi şi lucrări, inclusiv o carte şcolară, How to Teach Thinking and Learning Skills: A Practical Programme for the Whole School (Paul Chapman Publishing, 2007).


Cărţi de C.J. Simister


Jocuri pentru dezvoltarea inteligenţei şi creativităţii copiilor

Jocuri pentru dezvoltarea inteligenţei şi creativităţii copiilor. Editura Polirom
CumpărDetalii carte

Autor(i): C.J. Simister
Editura: Polirom
Colecţia: Psihologia copilului & parenting
Anul apariţiei: 2011
Pagini: 272 (13x20 cm)
Preţ: 29,95 Lei
Disponibilitate: în stoc

Şcoala joacă un rol educativ important, dar există lucruri esenţiale pentru viitorul copiilor care nu figurează în programa de învăţământ. Curiozitatea, gândirea flexibilă, perseverenţă, determinarea şi disponibilitatea de a-ţi asuma riscuri sunt obligatorii dacă vrei să ai succes. Cartea cuprinde activităţi şi jocuri pentru copii de toate vârstele, care pot fi adaptate celor mai diverse situaţii: în aer liber sau la biroul de lucru, în excursie, în maşină sau chiar la muzeu.