0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Carmine Gallo

Cărţi de Carmine Gallo

Carmine Gallo.
Carmine Gallo

CARMINE GALLO este consilier pe probleme de comunicare pentru unele dintre cele mai admirate branduri din lume, printre care și Intel, Chase, IBM, Nokia, SanDisk, The Home Depot sau Hyundai.

Gallo este redactor la Bloomberg BusinessWeek și Monster.com, important orator și susținător de seminarii, având apariții la CNBC, NBC, MSNBC.com, BNET, Forbes.com și în New York Times, Wall Street Journal și Investor’s Business Daily. Este fost prezentator TV și ziarist financiar, câștigător de premii Emmy ca jurnalist pentru CNN, CBS, CNET, Fox și Paul Allesn’s TechTV.

Carmine Gallo a ocupat poziția de vicepreședinte pentru Ketchum, una dintre cele mai cunoscute firme de relații publice la nivel global, înainte de a-și înființa propria firmă de consiliere în comunicare și susținere de prezentări, Gallo Communications Group.

Gallo locuiește în San Francisco Bay cu soția și cele două fiice.

Siteul său personal este: carminegallo.com

Dacă doriți mai multe informații despre Carmine Gallo puteți urma linkurile următoare:

en.wikipedia.org => Carmine Gallo

instagram.com => Carmine Gallo

linkedin.com => Carmine Gallo


Cărţi de Carmine Gallo


Secretul unui storyteller

De la vorbitori TED la businessmeni faimoși: de ce unele idei prind, iar altele nu

Autor(i): Carmine Gallo
Editura: ACT și Politon
Anul apariţiei: 2020
Pagini: 411 (13x20 cm)
ISBN:9796069135525
Preţ: 49,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

„Secretul unui storyteller“ este despre poveștile pe care le spui pentru a avansa în carieră, pentru a ridica o companie, pentru a prezenta o idee și pentru a-ți duce visurile de pe tărâmul imaginației pe cel al realității.

La finalul cărții vei obține un tablou complet a ceea ce reprezintă în concepția lui Carmine Gallo caracteristicile esențiale ale unui storyteller de succes.