0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Charles F. Haanel

Cărţi de Charles F. Haanel

Charles F. Haanel.
Charles F. Haanel

Charles F. Haanel (1866-1949) a fost un însemnat autor și om de afaceri american.

El este cunoscut pentru contribuția sa la mișcarea Noua gândire în special prin cartea sa, „Sistemul Maestrului“.

De-a lungul vieții, Charles F. Haanel a obținut o serie de titluri academice onorifice, printre care „hon. Ph.D.“ de la College National Electronic Institute, „Metaphysics, Psy. D.“ de la College of Divine Metaphysics și „M.D.“ de la Universal College of Dupleix, India.

Pe lângă „Sistemul maestrului“, Haanel a mai scris o serie de alte cărți, inclusiv „Chimie mentală“ (1922) și „Noua psihologie“ (1924).

Ideile fundamentale cuprinse în lucrările lui Charles F. Haanel precum puterea gândirii pozitive, legea atracției, principiul cauzei și efectului, diferența dintre conștiința sărăciei și a bunăstării personale, unitatea dintre spiritul uman și cel Universal sau identitatea noțiunilor de Spirit și Conștiință Universală – au devenit între timp clasice și se regăsesc în toate scrierile recente ale autorilor actuali din sfera gândirii pozitive.

În 1919, Napoleon Hill îi trimitea lui Charles F. Haanel o scrisoare în care îi mulțumea pentru cartea „Sistemul maestrului“ spunând: „Succesul meu actual și succesul care a încununat munca mea de președinte al Napoleon Hill Institute se datorează în mare măsură principiilor expuse în cartea «Sistemul maestrului»“.

Haanel a mai fost citat și în cartea „Secretul“ a Rhondei Byrne, publicată în 2007.

După aproape un secol de la publicarea primei ediții a operei „Sistemul maestrului“, Charles F. Haanel a fost denumit „părintele dezvoltării personale“.

Dacă doriți mai multe informații despre Charles F. Haanel puteți urma linkurile următoare:

haanel.com => Charles F. Haanel

en.wikipedia.org => Charles F. Haanel


Cărţi de Charles F. Haanel


Sistemul maestrului

Autor(i): Charles F. Haanel
Editura: Adevăr Divin
Anul apariţiei: 2009
Pagini: 260 (13x20 cm)
ISBN:9786068080062
Preţ: 35,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Este singura prezentare clară, concisă, comprehensivă, definitivă, distinctă și științifică a Puterii Creatoare a Gândului care a fost formulată vreodată de-a lungul istoriei.