0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Cheryl Strayed

Cărţi de Cheryl Strayed

Cheryl Strayed este autoarea volumului de memorii Wild – From Lost to Found on the Pacific Crest Trail, bestsellerul numărul 1 al The New York Times –, a colecţiei de eseuri şi sfaturi Tiny Beautiful Things, a romanului Torch şi a colecţiei de citate Curaj cât trebuie.

Cărţile sale au fost traduse în 40 de limbi din lumea întreagă. Wild a stat la baza filmului cu acelaşi nume, cu un scenariu adaptat de scriitorul Nick Hornby.

Eseurile lui Cheryl Strayed au apărut în The Best American Essays, The New York Times, The Washington Post Magazine, Vogue, Salon, The Sun şi Tin House.

Este gazda podcastului WBUR Dear Sugar Radio, inspirat din popularul său editorial de sfaturi „Dear Sugar“ din The Rumpus. Cheryl Strayed are un masterat în scrierea de ficţiune de la Universitatea Syracuse şi o diplomă de la Universitatea Minnesota. Trăieşte la Portland, Oregon.


Cărţi de Cheryl Strayed


Curaj cât trebuie

Curaj cât trebuie. Editura Publica
CumpărDetalii carte

Mini-manual cu instrucţiuni pentru suflet

Autor(i): Cheryl Strayed
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 160 (16x12 cm)
Preţ: 35,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Această carte plină de energie adună peste o sută dintre citatele şi gândurile de neuitat ale lui Strayed, „mini-manuale cu instrucţiuni pentru suflet“ care ne îndeamnă să ne atingem capacitatea incredibilă de iubire, compasiune, iertare şi rezistenţă, care se găseşte în oricare dintre noi.