0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Chris Guillebeau

Cărţi de Chris Guillebeau

Chris Guillebeau este antreprenor, călător și scriitor.

La cei 35 de ani pe care îi are, a reușit să viziteze aproape toate țările din lume, lucrând pe cont propriu pentru diferite publicații online, ori ca voluntar în Africa de Vest.

În calitate de gazdă a World Domination Summit, o adunare internațională a oamenilor cu idei creative, Chris se preocupă îndeosebi de încurajarea demersurilor individuale și de „a da umanității ceva înapoi“.

În fiecare lună, site-ul său, ChrisGuillebeau.com, este accesat de peste 300.000 persoane.


Cărţi de Chris Guillebeau


Startup de 100$

Reinventează felul în care îți câștigi existența, fă ceea ce-ți place și creează-ți un viitor nou

Autor(i): Chris Guillebeau
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2013
Pagini: 318 (14x20 cm)
Preţ: 55,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

De-a lungul călătoriilor și cercetărilor sale, Chris a descoperit 1.500 de indivizi asemenea lui care și-au construit afaceri cu venituri de peste 50.000$ anual pornind de la o investiție modestă (în multe cazuri 100$ sau mai puțin); din acest grup, a ales să se concentreze asupra celor mai surprinzătoare 50 de studii de caz.

În aproape toate aceste exemple, oameni fără abilități speciale au descoperit că puteau valorifica anumite aspecte ale pasiunilor lor și au reușit să-și organizeze viețile astfel încât să se bucure de mai multă libertate și împlinire personală.

Bani extra job

De la idee la venit în 27 de zile

Autor(i): Chris Guillebeau
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 320 (14x21 cm)
Preţ: 49,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

#SideHustle este un concept care denumește orice tip de ocupație pe care cineva o face pe lângă slujba de bază, în afara programului obișnuit de muncă (în general seara, în weekenduri sau în timpul vacanțelor). Este vorba despre activități sau proiecte independente, dezvoltate din pasiune, care aduc bani extra job.