0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Christina Lunden

Cărţi de Christina Lunden

Încă din copilărie, Christina Lunden este o purtătoare a mesajelor divine inspirate de comuniunea cu îngerii.

Aceasta şi-a asumat conştient împărtăşirea mesajelor spirituale venite din lumea îngerilor, cu multă dăruire şi dragoste faţă de oameni.

În cartea Viaţa Ta Divină ea afirmă: „Deşi călătoresc alături de Iisus în experienţele mele zi de zi, nu învăţ şi nu predic nicio religie. Recunosc şi preţuiesc drumul divin al fiecăruia, aşa cum a făcut Iisus în vremurile când a trăit pe Pământ. Cu toţii ne îndreptăm în aceeaşi direcţie, spre acelaşi sfârşit: o amintire completă a ceea ce suntem ca fiinţă christică sau, cu alte cuvinte … iluminare. Uneori mergem pe cărări diferite pentru a ajunge acolo. Prin intermediul alegerilor, din când în când, în numeroasele noastre vieţi, cărările noastre se intersectează. Călătoria vieţii mele a fost aceea de a ajuta şi a învăţa pe oricine are o inimă deschisă, indiferent de religia aleasă în această viaţă. Este o onoare să-i ajut pe alţii să realizeze conexiuni spirituale puternice, într-un mod cât mai clar pentru ei.“


Cărţi de Christina Lunden


Legătura cu îngerii

Legătura cu îngerii. Editura Livingstone
CumpărDetalii carte

Divinitatea în Noua Energie

Autor(i): Christina Lunden
Editura: Livingstone
Anul apariţiei: 2011
Pagini: 110 (13x20 cm)
Preţ: 17,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Aţi dorit vreodată să vorbiţi cu îngerii voştri?

Simţiţi că îngerii vă veghează?

Doriţi să ştiţi mai multe despre îngeri, de ce sunt în jurul nostru şi ce vor să ne transmită?

Ea ne împărtăşeşte cunoştinţele dobândite de-a lungul vieţii sale împreună cu sfaturile şi îndrumarea îngerilor pentru a ajuta la vindecarea oamenilor la toate nivelurile: emoţional, fizic şi spiritual, acest lucru realizându-se de multe ori printr-un singur cuvânt.

Viaţa ta divină

Viaţa ta divină. Editura Livingstone
CumpărDetalii carte

Îngerii îţi arată calea sprte ascensiune

Autor(i): Christina Lunden
Editura: Livingstone
Anul apariţiei: 2011
Pagini: 151 (13x20 cm)
Preţ: 19,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Informaţiile oferite în această carte te pot ajuta să elimini gândurile, emoţiile şi sentimentele perturbatoare care şi-au făcut loc de-a lungul timpului în sufletul şi în mintea ta. Indiferent ce parte a fiinţei tale are nevoie de îmbunătăţiri, informaţiile vindecătoare oferite de îngeri din această carte îţi pot fi de un real folos, spre descoperirea adevăratului sine al tău.