0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Christina Lunden

Cărţi de Christina Lunden

Încă din copilărie, Christina Lunden este o purtătoare a mesajelor divine inspirate de comuniunea cu îngerii.

Aceasta și-a asumat conștient împărtășirea mesajelor spirituale venite din lumea îngerilor, cu multă dăruire și dragoste față de oameni.

În cartea Viața Ta Divină ea afirmă: „Deși călătoresc alături de Iisus în experiențele mele zi de zi, nu învăț și nu predic nicio religie. Recunosc și prețuiesc drumul divin al fiecăruia, așa cum a făcut Iisus în vremurile când a trăit pe Pământ. Cu toții ne îndreptăm în aceeași direcție, spre același sfârșit: o amintire completă a ceea ce suntem ca ființă christică sau, cu alte cuvinte … iluminare. Uneori mergem pe cărări diferite pentru a ajunge acolo. Prin intermediul alegerilor, din când în când, în numeroasele noastre vieți, cărările noastre se intersectează. Călătoria vieții mele a fost aceea de a ajuta și a învăța pe oricine are o inimă deschisă, indiferent de religia aleasă în această viață. Este o onoare să-i ajut pe alții să realizeze conexiuni spirituale puternice, într-un mod cât mai clar pentru ei.“


Cărţi de Christina Lunden


Legătura cu îngerii

Divinitatea în Noua Energie

Autor(i): Christina Lunden
Editura: Livingstone
Anul apariţiei: 2011
Pagini: 110 (13x20 cm)
Preţ: 20,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Ați dorit vreodată să vorbiți cu îngerii voștri?

Simțiți că îngerii vă veghează?

Doriți să știți mai multe despre îngeri, de ce sunt în jurul nostru și ce vor să ne transmită?

Ea ne împărtășește cunoștințele dobândite de-a lungul vieții sale împreună cu sfaturile și îndrumarea îngerilor pentru a ajuta la vindecarea oamenilor la toate nivelurile: emoțional, fizic și spiritual, acest lucru realizându-se de multe ori printr-un singur cuvânt.