0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Christopher Vasey

Cărţi de Christopher Vasey

Christopher Vasey este un renumit naturopat elvețian care practică medicina naturistă la Chamby‑sur‑Montreux, în Elveția.

A studiat într‑o școală pariziană de naturopatie, sub îndrumarea celor mai autorizate voci în domeniu: P. V. Marchesseau și Alain Rousseaux.

În 1979 și-a deschis propriul cabinet de consultații. Pe lângă activitățile de terapeut, dr. Vasey a studiat, ca autodidact, medicina naturistă, prin intermediul scrierilor marilor naturopați, precum dr. Paul Carton, Robert Masson sau dr. Bertholet.

Din 1990, Christopher Vasey publică regulat cărți de medicină naturistă la editura Jouvence, lucrări care, de‑a lungul anilor, s‑au bucurat de un real succes internațional, fiind traduse în germană, engleză, spaniolă, italiană și portugheză.

În 1994, dr. Vasey și‑a început colaborarea cu editura pariziană Graal, unde publică volume în care sănătatea și natura sunt abor­date dintr‑o perspectivă spirituală.

În 1998, dr. Vasey a început să susțină propriile cursuri de introducere în naturopatie, materie pe care o predă în diverse organizații de sănătate.

În prezent, dr. Vasey susține conferințe pe teme de medicină naturistă și spiritualitate în Belgia, Franța, Austria, Germania, Elveția și Canada, participă la târgurile internaționale de carte din domeniile sale de expertiză, precum și la numeroase emisiuni de radio.

Este colaborator constant al unor reviste de medicină naturistă (Bio contact, Énergies et santé) și de spiritualitate (Le monde du Graal, Les trois mondes).


Cărţi de Christopher Vasey


Reglați-vă echilibrul acido-bazic

O viziune completă

Autor(i): Christopher Vasey
Editura: Curtea Veche
Anul apariţiei: 2019
Pagini: 198 (13x20 cm)
Preţ: 38,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Programul propus de doctorul Vasey implică trei pași ușor de urmat: măsurarea pH-ului, apoi schimbarea dietei prin eliminarea alimentelor acidifiante și, în cele din urmă, menținerea echilibrului astfel obținut. Acest al treilea pas nu reprezintă numai o simplă etapă de parcurs, ci presupune schimbarea profundă a modului în care înțelegem să ne hrănim.