0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Constantin Banu

Cărţi de Constantin Banu

Prof. Dr. Ing. Constantin Banu este absolvent al Facultății de Industrie Alimentară, este Doctor Inginer în Industria Alimentară și membru corespondent al Academiei de Științe Agricole și Silvice „Gheorghe Ionescu-Sisești“.

A coordonat teze de doctorat în specialitățile: Tehnologii și echipamente în industria alimentară și Biotehnologii în industria alimentară.

Este autor a numeroase cărți și tratate, manuale, îndrumătoare de laborator și proiectare, lucrări științifice apărute în reviste de specialitate din țară și străinătate și deține brevete de invenții și inovații.

Pentru activitatea sa didactică, pedagogică și de cercetare a primit numeroase premii, diplome de onoare, de excelență și de merit.


Cărţi de Constantin Banu


Reziliența: calea de la supraviețuire la succes

Reziliența: calea de la supraviețuire la succes. Editura Asab
Detalii carte

Autor(i): Prof. Dr. Ing. Constantin Banu, Iuliana Vintilă, Adriana Miroiu,
Editura: Asab
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 195 (16x23 cm)
Preţ: 29,40 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Această carte se constituie într-o contribuție la studiul stress-ului post-traumatic și a explicării fenomenelor de reziliență, un aport important în forjarea caracterelor și la formarea unor comportamente pozitive, optimiste și fericite.

Va veni apocalipsa foametei?!

Va veni apocalipsa foametei?!. Editura Asab
Detalii carte

Autor(i): Prof. Dr. Ing. Constantin Banu, Daniela Ianițchi,
Editura: Asab
Colecţia: Siguranța alimentară
Anul apariţiei: 2014
Pagini: 438 (17x24 cm)
Preţ: 38,15 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Această carte acordă un spațiu larg problemei producției mondiale de alimente de origine vegetală și animală, pentru a vedea dacă în viitor Pământul ar putea hrăni o populație care va crește considerabil.

Foametea poate fi considerată, la figurat, a fi condusă de unul din cei patru cavaleri din Apocalipsă descrisă în Evanghelia după Ioan.

Încălzirea globală înseamnă, în final, sărăcie care duce la revoluții, terorism, războaie, la boli care mai de care mai periculoase provocate de mucegaiuri, bacterii și virusuri.

Există o legătură între cei patru cavaleri ai Apocalipsei și relele ce vin sau vor veni pe Pământ?