0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Constantin Banu

Cărţi de Constantin Banu

Prof. Dr. Ing. Constantin Banu este absolvent al Facultăţii de Industrie Alimentară, este Doctor Inginer în Industria Alimentară şi membru corespondent al Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice „Gheorghe Ionescu-Siseşti“.

A coordonat teze de doctorat în specialităţile: Tehnologii şi echipamente în industria alimentară şi Biotehnologii în industria alimentară.

Este autor a numeroase cărţi şi tratate, manuale, îndrumătoare de laborator şi proiectare, lucrări ştiinţifice apărute în reviste de specialitate din ţară şi străinătate şi deţine brevete de invenţii şi inovaţii.

Pentru activitatea sa didactică, pedagogică şi de cercetare a primit numeroase premii, diplome de onoare, de excelenţă şi de merit.


Cărţi de Constantin Banu


Va veni apocalipsa foametei?!

Va veni apocalipsa foametei?!. Editura Asab
CumpărDetalii carte

Autor(i): Prof. Dr. Ing. Constantin Banu, Daniela Ianiţchi,
Editura: Asab
Colecţia: Siguranţa alimentară
Anul apariţiei: 2014
Pagini: 438 (17x24 cm)
Preţ: 38,15 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Această carte acordă un spaţiu larg problemei producţiei mondiale de alimente de origine vegetală şi animală, pentru a vedea dacă în viitor Pământul ar putea hrăni o populaţie care va creşte considerabil.

Foametea poate fi considerată, la figurat, a fi condusă de unul din cei patru cavaleri din Apocalipsă descrisă în Evanghelia după Ioan.

Încălzirea globală înseamnă, în final, sărăcie care duce la revoluţii, terorism, războaie, la boli care mai de care mai periculoase provocate de mucegaiuri, bacterii şi virusuri.

Există o legătură între cei patru cavaleri ai Apocalipsei şi relele ce vin sau vor veni pe Pământ?