0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Coralia Sulea

Cărţi de Coralia Sulea

Coralia Sulea este conferențiar în cadrul Departamentului de Psihologie al Facultății de Sociologie și Psihologie, Universitatea de Vest din Timișoara, specialist în sănătate ocupațională, domeniu în care își desfășoară activitățile de cercetare‑predare și în care se bucură de recunoaștere din partea comunității științifice.

Alături de colegii săi, a pus bazele unui program masteral în domeniul psihologiei (sănătății ocupaționale), cu predare în limba engleză, primul și singurul de acest fel din România.

Este redactor‑șef al revistei Psihologia Resurselor Umane, membră a grupului de cercetare în psihologia sănătății ocupaționale de la Universitatea de Vest din Timișoara și cercetător asociat al Departamentului de psihologie organizațională al Universității din Leuven (Belgia).

Este membră a European Association for Work and Organizațional Psychology și are o experiență de peste zece ani în consultanta organizațională și dezvoltarea resurselor umane.

Domenii de interes: comportamentele contraproductive din organizații, confortul psihologic al angajaților și insecuritatea la locul de muncă.


Cărţi de Coralia Sulea