0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Coralia Sulea

Cărţi de Coralia Sulea

Coralia Sulea este conferenţiar în cadrul Departamentului de Psihologie al Facultăţii de Sociologie şi Psihologie, Universitatea de Vest din Timişoara, specialist în sănătate ocupaţională, domeniu în care îşi desfăşoară activităţile de cercetare‑predare şi în care se bucură de recunoaştere din partea comunităţii ştiinţifice.

Alături de colegii săi, a pus bazele unui program masteral în domeniul psihologiei (sănătăţii ocupaţionale), cu predare în limba engleză, primul şi singurul de acest fel din România.

Este redactor‑şef al revistei Psihologia Resurselor Umane, membră a grupului de cercetare în psihologia sănătăţii ocupaţionale de la Universitatea de Vest din Timişoara şi cercetător asociat al Departamentului de psihologie organizaţională al Universităţii din Leuven (Belgia).

Este membră a European Association for Work and Organizaţional Psychology şi are o experienţă de peste zece ani în consultanta organizaţională şi dezvoltarea resurselor umane.

Domenii de interes: comportamentele contraproductive din organizaţii, confortul psihologic al angajaţilor şi insecuritatea la locul de muncă.


Cărţi de Coralia Sulea