0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Dan Cohen

Cărţi de Dan Cohen

Dan Cohen este director la Deloitte Consulting, unde se ocupă de transformarea organizaţiilor la scară mare. Conduce departamentul de „coordonare a schimbărilor în domeniul energetic“ şi a coordonat procesul de elaborare a „metodologiei de coordonare a schimbărilor globale“.

A oferit servicii de consultanţă unor firme din topul Fortune 100, printre care Exxon-Mobil, Baker Hughes, Dell, The Coca-Cola Company şi Reliant Energy.

Înainte de a intra în consultanţă, a lucrat în industrie, finanţe şi afaceri imobiliare vreme de peste 15 ani, ocupând diverse posturi de conducere în domeniul resurselor umane.

De asemenea, Cohen a ţinut cursuri de comportament organizaţional la Universitatea Detroit, Universitatea Statului Ohio, Universitatea Miami şi Universitatea Southern Methodist.

Şi-a dat licenţa la Universitatea Adelphi, masteratul la Universitatea Detroit şi doctoratul la Universitatea Statului Ohio.

În prezent, Cohen locuieşte în Plano, statul Texas, împreună cu soţia lui, Ronnie.


Cărţi de Dan Cohen


Inima schimbării

Inima schimbării. Editura Meteor Press
CumpărDetalii carte

Povestiri adevărate despre felul în care oamenii îşi transformă organizaţiile

Autor(i): John Kotter, Dan Cohen
Editura: Meteor Press
Colecţia: Mari maeştri
Anul apariţiei: 2008
Pagini: 160 (17x24 cm)
Preţ: 37,57 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Pentru a înţelege de ce unele organizaţii fac cu mai mult succes decât altele saltul în viitor, trebuie mai întâi să ştiţi cum se desfăşoară un proces eficace de realizare a unei schimbări la scară mare.