0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Daniel David

Cărţi de Daniel David

Daniel David este profesor „Aaron T. Beck“ universitar doctor, director al Internaţional Institute for the Advanced Studies of Psychotherapy and Applied Mental Health, al Şcolii Doctorale „Psihodiagnostic şi Intervenţii Psihologice Validate Ştiinţific“ din cadrul Universităţii „Babeş‑Bolyai“ (UBB) şi al Centrului Roman de Psihoterapie Cognitivă şi Raţional‑Emotivă şi Comportamentală (afiliat cu Albert Ellis Institute, SUA) din Cluj‑Napoca.

De asemenea, este profesor asociat (adjunct professor) la Icahn School of Medicine at Mount Sinai, New York, SUA, şi director al programului de cercetare din cadrul Albert Ellis Institute din SUA, fiind psihologul din România cu numărul cel mai mare de citări în literatura de profil.

Ca practician, este psiholog principal în psihologie clinică şi psihoterapie acreditat de Colegiul Psihologilor din România şi supervizor în psihoterapie acreditat de Albert Ellis Institute (diplomate) şi de Academy of Cognitive Therapy (diplomate) din SUA. Este directorul fondator al Clinicii Universitare de Psihologie „Babeş‑Bolyai – PsyTech“ şi preşedintele fondator al Asociaţiei de Psihoterapii Cognitive şi Comportamentale din România.


Cărţi de Daniel David


Tratat de psihologie pozitivă

Tratat de psihologie pozitivă. Editura
CumpărDetalii carte

Autor(i): Daniel David, Aurora Szentágotai-Tătar
Editura: Polirom
Colecţia: Psihologie
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 34 (16x23 cm)
Preţ: 39,95 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

„Psihologia pozitivă“ îşi propune să redea psihologiei, focalizată în a doua jumătate a secolului XX cu precădere asupra psihopatologiei şi tratării ei, interesul pentru sănătatea mentală, pentru fericire, pentru caracteristicile care fac ca indivizii şi comunităţile să se dezvolte armonios şi să prospere.

Tratat de psihoterapii cognitive şi comportamentale

Tratat de psihoterapii cognitive şi comportamentale. Editura
CumpărDetalii carte

ediţia a III-a revăzută şi adăugită

Autor(i): Daniel David
Editura: Polirom
Colecţia: Psihologie
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 368 (16x23 cm)
Preţ: 44,95 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Adresat specialiştilor clinicieni, cercetătorilor, studenţilor de la facultăţile de profil şi profesioniştilor în politicile publice de sănătate, volumul expune teorii şi proceduri terapeutice cognitiv-comportamentale, argumentând în favoarea utilizării acestora ca platformă de integrare în psihoterapie şi de promovare a psihoterapiei că ştiinţă.

Psihologie clinică şi psihoterapie

Psihologie clinică şi psihoterapie. Editura
CumpărDetalii carte

Fundamente

Autor(i): Daniel David
Editura: Polirom
Anul apariţiei: 2006
Pagini: 328 (13x20 cm)
Preţ: 35,59 Lei
Disponibilitate: în stoc

Adresată specialiştilor clinicieni, cercetătorilor şi studenţilor de la facultăţile de profil, cartea introduce pentru prima dată în limba română anumite constructe moderne ale psihologiei clinice, permiţând abordarea şi înţelegerea domeniului clinic din perspectiva ştiinţifică.