0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Daniel David

Cărţi de Daniel David

Daniel David este profesor „Aaron T. Beck“ universitar doctor, director al Internațional Institute for the Advanced Studies of Psychotherapy and Applied Mental Health, al Școlii Doctorale „Psihodiagnostic și Intervenții Psihologice Validate Științific“ din cadrul Universității „Babeș‑Bolyai“ (UBB) și al Centrului Roman de Psihoterapie Cognitivă și Rațional‑Emotivă și Comportamentală (afiliat cu Albert Ellis Institute, SUA) din Cluj‑Napoca.

De asemenea, este profesor asociat (adjunct professor) la Icahn School of Medicine at Mount Sinai, New York, SUA, și director al programului de cercetare din cadrul Albert Ellis Institute din SUA, fiind psihologul din România cu numărul cel mai mare de citări în literatura de profil.

Ca practician, este psiholog principal în psihologie clinică și psihoterapie acreditat de Colegiul Psihologilor din România și supervizor în psihoterapie acreditat de Albert Ellis Institute (diplomate) și de Academy of Cognitive Therapy (diplomate) din SUA. Este directorul fondator al Clinicii Universitare de Psihologie „Babeș‑Bolyai – PsyTech“ și președintele fondator al Asociației de Psihoterapii Cognitive și Comportamentale din România.


Cărţi de Daniel David


Psihologie clinică și psihoterapie

Fundamente

Autor(i): Daniel David
Editura: Polirom
Colecţia: Psihologie
Anul apariţiei: 2006
Pagini: 328 (13x20 cm)
Preţ: 35,59 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Adresată specialiștilor clinicieni, cercetătorilor și studenților de la facultățile de profil, cartea introduce pentru prima dată în limba română anumite constructe moderne ale psihologiei clinice, permițând abordarea și înțelegerea domeniului clinic din perspectiva științifică.

Tratat de psihoterapii cognitive și comportamentale

ediția a III-a revăzută și adăugită

Autor(i): Daniel David
Editura: Polirom
Colecţia: Psihologie
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 368 (16x23 cm)
Preţ: 49,95 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Adresat specialiștilor clinicieni, cercetătorilor, studenților de la facultățile de profil și profesioniștilor în politicile publice de sănătate, volumul expune teorii și proceduri terapeutice cognitiv-comportamentale, argumentând în favoarea utilizării acestora ca platformă de integrare în psihoterapie și de promovare a psihoterapiei că știință.

Tratat de psihologie pozitivă

Autor(i): Daniel David, Aurora Szentágotai-Tătar,
Editura: Polirom
Colecţia: Psihologie
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 34 (16x23 cm)
Preţ: 44,95 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

„Psihologia pozitivă“ își propune să redea psihologiei, focalizată în a doua jumătate a secolului XX cu precădere asupra psihopatologiei și tratării ei, interesul pentru sănătatea mentală, pentru fericire, pentru caracteristicile care fac ca indivizii și comunitățile să se dezvolte armonios și să prospere.

Psihologia poporului român

Profilul psihologic al românilor într-o monografie cognitiv-experimentală

Autor(i): Daniel David
Editura: Polirom
Colecţia: Psihologie aplicată
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 400 (16x24 cm)
Preţ: 79,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

O carte care sintetizează cea mai amplă cercetare de psihologia poporului român din ultimul veac, cercetare derulată între anii 2005 și 2015, și oferă un profil psihologic al românilor ce contrazice nu de puține ori bine-cunoscutele clișee care circulă despre acesta.

Psihoterapiile cognitive și comportamentale în tulburările de personalitate

Aplicații practice și noi direcții

Autor(i): Cosmin Popa, Florin Alin Sava, Daniel David
Editura: Trei
Colecţia: Psihologie-Psihoterapie
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 432 (15x21 cm)
Preţ: 75,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Cititorii pot găsi în lucrarea de față informații actualizate despre abordările psihologice validate științific pentru tulburările de personalitate, utile atât pentru studenții în psihologie și medicină, cât și pentru practicieni, psihologi și medici, și cercetători în domeniu.