0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Daniel G. Amen

Cărţi de Daniel G. Amen

Dr. Daniel G. Amen este specialist în neurologie clinică, psihiatria copilului și a adolescentului și director al grupului Amen Clinics Inc., cu sedii în Newport Beach și San Francisco (California), Bellevue (Washington) și Reston (Virginia).

Dr. Amen este autorul a patru cărți care au ajuns pe lista de bestselleruri a publicației New York Times.

Este considerat a fi unul dintre cei mai importanți experți din lume în privința utilizării imagisticii cerebrale în practica psihiatrică.

Dr. Amen este, de asemenea, profesor asistent de psihiatrie și comportament uman la Irvine School of Medicine din cadrul Universității din California. Este considerat de mulți un profesor talentat, capabil să explice concepte complexe de neuropsihiatrie, neuroimagistică și sănătate cerebrală și să le facă accesibile atât altor profesioniști în domeniu, cât și publicului larg.

Printre alte cercetări ale autorului, menționăm contribuțiile sale în demonstrarea legăturii dintre creier și comportament, precum și cele vizând sindromul deficitului de atenție (ADHD).

A obținut, pentru activitatea sa, numeroase premii, acordate de Asociația Americană de Psihiatrie, Institutul de Psihanaliză din Baltimore, cât și de Armata Statelor Unite ale Americii.

Este, de asemenea, autorul unor cărți de mare impact, precum Windows into the ADD Mind și Firestorms in the Brain.


Cărţi de Daniel G. Amen


Folosește-ți mintea ca să întinerești

Secretele regenerării fizice, emoționale și mentale

Autor(i): Dr. Daniel G. Amen,
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Biblioterapia
Anul apariţiei: 2019
Pagini: 368 (15x23 cm)
Preţ: 45,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Dr. Amen prezintă 10 pași simpli, necesari pentru a îmbunătăți performanțele și funcționarea creierului. Recomandările sale te vor ajuta să trăiești mai mult, să arăți și să te simți mai tânăr.

Programul detaliat de dr. Amen în această carte arată cum să-ți dezvolți memoria și atenția, cum să-ți gestionezi eficient energia, dar și cum să dobândești o stare generală mai bună. Sfaturile lui te vor ajuta să micșorezi considerabil riscul de a fi afectat de bolile cerebrale degenerative specifice bătrâneții; îți va fi mai ușor să-ți formezi obiceiuri alimentare sănătoase, vei fi mai energic și, nu în ultimul rând, mai optimist.