0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Dannion Brinkley

Cărţi de Dannion Brinkley

DANNION BRINKLEY este un autor ale cărui cărţi apar întotdeauna pe lista bestsellerurilor din New York Times. Cărţile lui, alături de conferinţele şi de seminariile pe care le susţine, au transformat conştiinţa a mii de oameni.

Brinkley a supravieţuit unor încercări grele, printre care 2 lovituri de trăsnet, o operaţie de inimă, o operaţie pe creier şi un atac cerebral, în urma cărora a trăit 3 experienţe de moarte clinică.

Dannion Brinkley a apărut la toate televiziunile naţionale din SUA şi la toate posturile de radio importante, inclusiv la celebrele Larry King Live, Oprah Show şi Dateline.


Cărţi de Dannion Brinkley


Tainele Luminii

Tainele Luminii. Editura Şcoala Ardeleană
CumpărDetalii carte

Noi revelaţii din lumea de dincolo

Autor(i): Dannion Brinkley, Kathryn Brinkley
Editura: Şcoala Ardeleană
Colecţia: Noua Spiritualitate
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 216 (13x20 cm)
Preţ: 35,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

După lectura unei bogate literaturi despre experienţele la limita vieţii, pot să afirm că găsesc această carte a fi una dintre cele mai interesante prin bogăţia de informaţii oferite, prin descrierea cadrului general al universului în care se petrece acest fenomen, prin înţelepciunea şi pietatea cu care este scrisă.

Salvat de lumină

Salvat de lumină. Editura Adevăr Divin
CumpărDetalii carte

Autor(i): Dannion Brinkley, Paul Perry
Editura: Adevăr Divin
Colecţia: Viaţa de după moarte
Anul apariţiei: 2012
Pagini: 219 (13x20 cm)
Preţ: 19,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Cartea prezintă povestea adevărată a unui om care a trecut de două ori prin moarte clinică. În 1975, Dannion Brinkley fiind lovit de un trăsnet a avut o experienţă în apropierea morţii. Când s-a trezit totul era diferit pentru el. În acest scurt interval de timp el a vizitat lumea de dincolo, s-a întâlnit cu 13 îngeri şi a primit 117 revelaţii referitoare la viitorul omenirii.