0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de David R. Hawkins, M.D., Ph.D.

Cărţi de David R. Hawkins, M.D., Ph.D.

David R. Hawkins practică psihiatria din 1952 şi e membru pe al Asociaţiei Psihiatrice Americane. Terapeut şi conferenţiar foarte respectat, apariţiile sale televizate includ The MacNeil/Lehrer News Hour, The Barbara Walters Show şi The Today Show.

David R. Hawkins este autorul a numeroase articole şi comunicări ştiinţifice şi coautor al cărţii „Orthomolecular Psychiatry / Psihiatria Ortomoleculară“ alături de lauretul premiului Nobel, Linus Pauling. Activitatea sa terapeutică şi didactică este menţionată în „Who’s Who in America“.

În mod obişnuit, David R. Hawkins îşi împarte timpul între practica sa clinică, cărţile pe care le are în lucru şi conducerea Institutului pentru Cercetări Teoretice Avansate din Arizona.

De asemenea Sir David R. Hawkins este cunoscut pe plan internaţional ca un învăţător spiritual, autor şi conferenţiar pe tema stărilor spirituale avansate, cercetarea conştiinţei şi Realizarea Prezenţei lui Dumnezeu ca Sine.


Cărţi de David R. Hawkins, M.D., Ph.D.


Realitatea, spiritualitatea şi omul modern

Realitatea, spiritualitatea şi omul modern. Editura For You
CumpărDetalii carte

Autor(i): David R. Hawkins, M.D., Ph.D.
Editura: For You
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 360 (14x21 cm)
Preţ: 35,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Cartea de faţă este rezultatul cercetărilor Dr. David R. Hawkins pe tema conştiinţei. Ea descrie, detaliat, modul în care putem să distingem nu numai adevărul de neadevăr, ci şi iluzia aparenţelor de esenţa autentică a realităţii interioare.

Cartea explică modul în care se poate deosebi percepţia de esenţă şi, prin urmare, îi permite cititorului să dizolve ambiguităţile şi enigmele clasice care au provocat omenirea secole de-a rândul şi au indus în eroare până şi cele mai bune minţi din istorie.

Letting go - Calea renunţării

Letting go - Calea renunţării. Editura Cartea Daath
CumpărDetalii carte

Autor(i): David R. Hawkins, M.D., Ph.D.
Editura: Cartea Daath
Anul apariţiei: 2014
Pagini: 494 (15x23 cm)
Preţ: 50,10 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Mecanismul renunţării pe care îl descrie dr. Hawkins poate fi aplicat oricând în viaţa cotidiană. Cartea este la fel de folositoare pentru toate dimensiunile vieţii umane: sănătate fizică, creativitate, succes financiar, vindecare emoţională, împlinire vocaţională, relaţii, sexualitate şi evoluţie spirituală. Este o inestimabilă resursă pentru toţi profesioniştii care lucrează în domeniile sănătăţii mentale, psihologiei, medicinii, în recuperarea din dependenţă şi în dezvoltare spirituală.

Dizolvarea egoului. Realizarea sinelui.

Dizolvarea egoului. Realizarea sinelui.. Editura For You
Detalii carte

Autor(i): David R. Hawkins, M.D., Ph.D.
Editura: For You
Anul apariţiei: 2013
Pagini: 180 (14x20 cm)
Preţ: 15,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Această ediţie de buzunar îi este anume destinată căutătorului spiritual contemporan aflat pe această cale şi reprezintă o călăuză pe care aspirantul la găsirea adevărului, se poate bizui.