0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de David I. Rome

Cărţi de David I. Rome

David I. Rome este un instructor certificat de Focalizare care combină această metodă cu practicarea lucidităţii preluată din budism, predând-o în cadrul unor cursuri şi seminare pe care le organizează în Statele Unite, Canada şi Europa.

A început să practice budismul în anul 1971, fiind timp de nouă ani secretarul particular al maestrului tibetan Chogyam Trungpa Rinpoche.

David Rome a jucat un rol cheie în dezvoltarea timpurie a Universităţii Shambhala International and Naropa, fiind unul din primii profesori din cadrul programului educativ Shambhala.

A fost preşedinte al editurii Schocken Books şi vicepreşedinte al Fundaţiei Planning of the Greyston.

Este unul din principalii membri ai Institutului Garrison, un centru de cercetare şi meditaţie din Hudson Valley în care sunt aplicate metode contemplative pentru rezolvarea provocărilor sociale şi de mediu.


Cărţi de David I. Rome


Corpul tău ştie răspunsul

Corpul tău ştie răspunsul. Editura Adevăr Divin
CumpărDetalii carte

Un manual pentru focalizarea minţii. Foloseşte-ţi simţul corporal pentru a-ţi rezolva problemele.

Autor(i): David I. Rome
Editura: Adevăr Divin
Colecţia: Vindecare spirituală
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 184 (13x20 cm)
Preţ: 20,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Corpul tău îţi poate oferi răspunsul la orice întrebare sau provocare cu care te confrunţi. Tot ce trebuie să faci este să înveţi să recunoşti şi să asculţi semnalele fizice ale acestuia, fără a le confunda cu cele ale minţii…

Cartea combină luciditatea cu metoda Focalizării popularizată de Eugene Gendlin, ajutându-te să intri în contact cu înţelepciunea subtilă a corpului tău pentru a face mai bine faţă provocărilor vieţii de zi cu zi.