0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de David I. Rome

Cărţi de David I. Rome

David I. Rome este un instructor certificat de Focalizare care combină această metodă cu practicarea lucidității preluată din budism, predând-o în cadrul unor cursuri și seminare pe care le organizează în Statele Unite, Canada și Europa.

A început să practice budismul în anul 1971, fiind timp de nouă ani secretarul particular al maestrului tibetan Chogyam Trungpa Rinpoche.

David Rome a jucat un rol cheie în dezvoltarea timpurie a Universității Shambhala International and Naropa, fiind unul din primii profesori din cadrul programului educativ Shambhala.

A fost președinte al editurii Schocken Books și vicepreședinte al Fundației Planning of the Greyston.

Este unul din principalii membri ai Institutului Garrison, un centru de cercetare și meditație din Hudson Valley în care sunt aplicate metode contemplative pentru rezolvarea provocărilor sociale și de mediu.


Cărţi de David I. Rome


Corpul tău știe răspunsul

Un manual pentru focalizarea minții. Folosește-ți simțul corporal pentru a-ți rezolva problemele.

Autor(i): David I. Rome
Editura: Adevăr Divin
Colecţia: Vindecare spirituală
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 184 (13x20 cm)
Preţ: 20,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Corpul tău îți poate oferi răspunsul la orice întrebare sau provocare cu care te confrunți. Tot ce trebuie să faci este să înveți să recunoști și să asculți semnalele fizice ale acestuia, fără a le confunda cu cele ale minții…

Cartea combină luciditatea cu metoda Focalizării popularizată de Eugene Gendlin, ajutându-te să intri în contact cu înțelepciunea subtilă a corpului tău pentru a face mai bine față provocărilor vieții de zi cu zi.