0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de David J. Schwartz

Cărţi de David J. Schwartz

David J. Schwartz.
David J. Schwartz

Dr. David J. Schwartz a rămas în memoria publică internațională drept o renumită autoritate în domeniul motivațional.

Începându-și cariera într-o mică școală rurală din Indiana, David J. Schwartz a devenit ulterior un apreciat orator, care a susținut discursuri în cadrul a peste 3 000 de convenții pe teme comerciale, întruniri ale agenților de vânzări și seminarii de management.

A activat și ca profesor la Universitatea de Stat Georgia din Atlanta. De asemenea, a fost fondatorul și președintele companiei Creative Educational Services, o firmă de consultanță specializată în dezvoltarea personală a liderilor.

David J. Schwartz a scris o serie de lucrări, care au devenit în timp cărți de referință în literatura motivațională.

Milioane de oameni din întreaga lume și-au îmbunătățit viețile datorită cărților sale, prin intermediul cărora au învățat să vândă mai eficient, să administreze mai bine afaceri, să câștige mai mulți bani și, cel mai important aspect dintre toate, să-și găsească fericirea și pacea minții.

Dacă doriți mai multe informații despre David J. Schwartz puteți urma linkurile următoare:

en.wikipedia.org => David J. Schwartz


Cărţi de David J. Schwartz


Puterea magică a gândului

Autor(i): Dr. David J. Schwartz,
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Cărți cheie
Anul apariţiei: 2010
Pagini: 328 (13x20 cm)
ISBN:9786064400857
Preţ: 49,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Succesul nu este, în principal, o chestiune de noroc sau de talent – și nici măcar de inteligență; este o opțiune personală. Succesul este rezultatul unor exerciții de gândire pozitivă. Așa că, fii vizionar, crede în reușita personală, nu-ți căuta scuze, nu te vinde ieftin, privește lumea cu optimism, adoptă o atitudine de învingător, fii corect cu ceilalți și… țintește obiective înalte.