0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de David Perlmutter

Cărţi de David Perlmutter

Dr. David Perlmutter, neurolog, membru al Institutului American pentru Nutriție, este renumit pentru abordarea funcțională și holistică în tratarea afecțiunilor cerebrale.

Semnează articole de specialitate în publicații medicale, în Huffington Post și The Daily Beast, este consultant medical pentru celebra emisiune Dr. Oz, invitat al unor emisiuni de radio și televiziune precum Today, Good Morning America și The Early Show, ca și al posturilor CNN și Fox News, și este lector la simpozioane inițiate de universități de prestigiu, printre care Harvard, Arizona, New York, Columbia.

A primit, printre alte premii, premiul Linus Pauling, în 2002, pentru cercetări de pionierat în domeniul bolilor neurodegenerative, și Filantropul Anului, în 2010, din partea Institutului American pentru Nutriție.


Cărţi de David Perlmutter


Alimente care ucid creierul

Alimente care ucid creierul. Editura Litera Internațional
CumpărDetalii carte

Cerealele, carbohidrați și zahărul

Autor(i): Dr. David Perlmutter,
Editura: Litera Internațional
Colecţia: Carte pentru toți
Anul apariţiei: 2019
Pagini: 446 (11x17 cm)
Preţ: 19,90 Lei
Disponibilitate: în stoc

Oamenii se tem de demență mai mult decât de moarte sau de cancer și cred că aceasta este inevitabilă.

Renumit neurolog, autorul ne arată însă că destinul creierului nu depinde de genele noastre, ci de ceea ce mâncăm.

Pornind de la dovezi științifice, el ne dezvăluie un adevăr înspăimântător: carbohidrații ne distrug creierul și sunt la originea a numeroase probleme de sănătate – boala Alzheimer, ADHD, epilepsia, anxietatea, durerile cronice de cap, depresia, scăderea libidoului sunt doar câteva dintre acestea.