0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de David Tracey

Cărţi de David Tracey

DAVID TRACEY este scriitor, urbanist şi ecologist comunitar, locuieşte în Vancouver, Canada.

Articolele scrise de el din domeniul politicii, culturii şi mediului, au apărut în International Herald Tribune, The Economist, The Globe and Mail, s-au făcut auzite la CBS Radio şi în multe alte locuri.

Este autorul cărţii Guerrilla Gardening: A Manualfesto (Grădinăritul de gherilă: Un manualfest) şi al romanului The Miracle Tree (Copacul miracolelor)

Firma lui se ocupă de proiectare ecologistă, EcoUrbanist, proiecte de la fermele din curtea din spate, la livezi comunitare.

Pomicultor autorizat, David Tracey este şi director executiv al Tree City, un grup ecologist care „ajută oamenii şi copacii să trăiască împreună.“

Este un promotor al proiectelor privind fermele din spatele casei, grădinăritului în zonele urbane, livezilor comunitare.


Cărţi de David Tracey


Grădinăritul în zonele urbane

Grădinăritul în zonele urbane. Editura MAST
CumpărDetalii carte

Autor(i): David Tracey
Editura: MAST
Anul apariţiei: 2012
Pagini: 224 (13.20 cm)
Preţ: 13,97 Lei
Disponibilitate: în stoc

Cartea „Grădinăritul în zone urbane“ aduce o serie de sugestii practice care pot fi pentru noi începutul unei noi şi prolifice activităţi, o sursă de venit indirect şi sănătos prin cultivarea legumelor şi pomilor în terenurile urbane neamenajate şi chiar în propriul apartament sau balcon.§