0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de David Tracey

Cărţi de David Tracey

DAVID TRACEY este scriitor, urbanist și ecologist comunitar, locuiește în Vancouver, Canada.

Articolele scrise de el din domeniul politicii, culturii și mediului, au apărut în International Herald Tribune, The Economist, The Globe and Mail, s-au făcut auzite la CBS Radio și în multe alte locuri.

Este autorul cărții Guerrilla Gardening: A Manualfesto (Grădinăritul de gherilă: Un manualfest) și al romanului The Miracle Tree (Copacul miracolelor)

Firma lui se ocupă de proiectare ecologistă, EcoUrbanist, proiecte de la fermele din curtea din spate, la livezi comunitare.

Pomicultor autorizat, David Tracey este și director executiv al Tree City, un grup ecologist care „ajută oamenii și copacii să trăiască împreună.“

Este un promotor al proiectelor privind fermele din spatele casei, grădinăritului în zonele urbane, livezilor comunitare.


Cărţi de David Tracey


Grădinăritul în zonele urbane

Autor(i): David Tracey
Editura: MAST
Anul apariţiei: 2012
Pagini: 224 (-x- cm)
Preţ: 13,97 Lei
Disponibilitate: în stoc

Cartea „Grădinăritul în zone urbane“ aduce o serie de sugestii practice care pot fi pentru noi începutul unei noi și prolifice activități, o sursă de venit indirect și sănătos prin cultivarea legumelor și pomilor în terenurile urbane neamenajate și chiar în propriul apartament sau balcon.§