0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de David Wilcock

Cărţi de David Wilcock

David Wilcock.
David Wilcock

David Wilcock este un autor, conferențiar profesionist, producător de filme, cercetător al civilizaților antice, al științei conștiinței și al noii paradigme a materiei și energiei.

Gândurile și cunoștințele sale sunt împărtășite cu sute de mii de oameni prin intermediul site-ului său, DivineCosmos.com.

Dacă doriți mai multe informații despre David Wilcock puteți urma linkurile următoare:

divinecosmos.com => David Wilcock


Cărţi de David Wilcock


Investigații revelatoare asupra câmpului conștiinței

Autor(i): David Wilcock
Editura: Deceneu
Anul apariţiei: 2012
Pagini: 608 (13x20 cm)
ISBN:9789739466479
Preţ: 42,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Cartea ne revelează misterele tot mai adânci ale spațiului, timpului, energiei și conștiinței. Vom explora subiecte fascinante cum ar fi antigravitația, dematerializarea, teleportarea, realitatea paralelă în care timpul este tridimensional, punctele naturale de vortex ale Pământului unde dispar navele și avioanele, exemple din lumea reală ale călătoriei în timp, calendarul Maya etc.

Cheia Sincronicității

Inteligența ascunsă care susține Universul și care te călăuzește

Autor(i): David Wilcock
Editura: Adevăr Divin
Colecţia: Spiritualitate și știință
Anul apariţiei: 2014
Pagini: 449 (16x23 cm)
Preţ: 59,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Tot ceea ce există e viu, inclusiv planetele, stelele și galaxiile. Fiecare nivel al Universului, de la cel cuantic la cel galactic, are o structură energetică ascunsă, al cărui motor e pulsul cosmic, ce ne influențează direct liberul arbitru. Potrivit Legii lui Unu, pulsul inimii noastre fizice este oglinda holografică a acestei realități mai mari care ne înconjoară de pretutindeni. Pe măsură ce planeta noastră trece prin diferite regiuni energetice, noi experimentăm influențe diferite. Gândurile pe care le emitem și acțiunile pe care le întreprindem sunt ghidate de această arhitectură ascunsă a timpului. Sincronicitatea devine astfel o știință, ieșind din domeniul subiectivismului.

Misterele ascensiunii

Revelarea bătăliei cosmice dintre bine și rău

Autor(i): David Wilcock
Editura: Adevăr Divin
Colecţia: Spiritualitate și știință
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 512 (13x20 cm)
Preţ: 45,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Autorul David Wilcock a devenit unul din cei mai importanți scriitori care explorează în lucrările lor misterele antice și noua știință. În această carte, „Misterele ascensiunii“, David își conduce cititorii de-a lungul unei călătorii surprinzătoare și fascinante prin istoria universului, explorând marea Bătălie Cosmică ce se dă la ora actuală în legătură cu Ascensiunea noastră.