0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Deepak Malhotra

Cărţi de Deepak Malhotra

Deepak Malhotra este profesor la Harvard Business School.

Ține cursuri de negociere pentru masteranzii în afaceri, derulând, de asemenea, și o varietate întreagă de programe de formare pentru directori executivi.

Deepak a scris, împreună cu Max Bazerman, „Negotiation Genius: How to Overcome Obstacles and Achieve Brilliant Results at the Bargaining Table and Beyond“,calificată în 2008 de Institutul Internațional pentru Prevenirea și Rezolvarea Conflictelor drept o carte remarcabilă.

Sfera de cercetare a lui Deepak Malhotra vizează strategii de negociere, strategii de decizie, dezvoltare de trust și soluționarea conflictelor de natură internațională și etnică. Studiile sale au apărut în publicații de vârf din domenii precum management, psihologie, politică externă și altele. Deepak a obținut multe premii pentru activitatea lui didactică, dar și pentru cea de cercetare.

Printre activitățile profesionale ale lui Deepak se numără cursuri de formare și servicii de mediere și consultanță pentru firme din toată lumea. Este, deseori, invitat să țină prelegeri pentru asociații de directori precum: Young Presidents Organization, Entrepreneurs Organization și Executive Club.


Cărţi de Deepak Malhotra


Eu ți-am luat cașcavalul!

Nu fi șoarece în labirintul altuia!

Autor(i): Deepak Malhotra
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Cărți cheie
Anul apariţiei: 2012
Pagini: 96 (13x20 cm)
Preţ: 33,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

O poveste care te pune serios pe gânduri, făcându-te să privești dincolo de „labirintul“ în care nu e deloc exclus să trăiești. O carte despre leadership, inovație și perseverență, pe care merită s-o aduci în discuție la seminare, cursuri de formare, sesiuni de training etc.