0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Don Miguel Ruiz Jr.

Cărţi de Don Miguel Ruiz Jr.

Don Miguel Ruiz Jr. a fost crescut în spiritul străvechii înţelepciuni toltece, a aplicat în viaţă lecţiile învăţate de la tatăl său şi de la bunica sa, reuşind să descopere şi să se bucure de libertatea personală.

După decenii de formare, Don Miguel Ruiz Jr. a fost gata să împărtăşească tot ceea ce a învăţat, utilizând atât instrumentele din tradiţia spirituală a familiei sale cât şi cunoştinţele dobândite prin propria lui călătorie spirituală.

Acum el îi ajută pe alţii să descopere o sănătate fizică şi spirituală optimă, astfel încât aceştia să atingă propria libertate personală.


Cărţi de Don Miguel Ruiz Jr.


Mic tratat de înţelepciune

Mic tratat de înţelepciune. Editura Mix
CumpărDetalii carte

Învăţăturile esenţiale ale lui Don Miguel Ruiz

Autor(i): Don Miguel Ruiz Jr.
Editura: Mix
Colecţia: Lumea din noi
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 280 (11x16 cm)
Preţ: 29,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Cartea reprezintă o culegere a învăţăturilor esenţiale ale lui Don Miguel Ruiz, realizată de fiul acestuia, Don Miguel Ruiz Jr.

Străbunii înţelepţi ai lui Ruiz au fost toltecii, un grup de nativi americani din partea central sudică a Mexicului (cei care au construit piramidele din Teotihuacan), a căror credinţă bazală era că fiecare om este artistul propriei vieţi.

Cele cinci nivele ale ataşamentului

Cele cinci nivele ale ataşamentului. Editura Mix
CumpărDetalii carte

Înţelepciune toltecă pentru lumea modernă

Autor(i): Don Miguel Ruiz Jr.
Editura: Mix
Colecţia: Lumea din noi
Anul apariţiei: 2013
Pagini: 178 (11x16 cm)
Preţ: 25,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Ataşamentele acţionează asemeni ochelarilor de cal, ne limitează câmpul vizual şi ne impun o anumită direcţie în viaţă. Cu cât este mai mare nivelul ataşamentului, cu atât mai puţin putem vedea. Cartea constituie o sumă de repere cu scopul de a înţelege modul cum ne ataşăm de punctul nostru de vedere, dar şi de a ne deschide către noi posibilităţi.