0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Doris Stoian

Cărţi de Doris Stoian


Cărţi de Doris Stoian


Industria de panificație

Ghid de bune practici pentru siguranța alimentelor

Autor(i): Ing. Elena Ionete, Ing. Marioara Buhancă, Ing. Angelica Țușcă, ing. Adina Cristea, Ing. Doris Stoian, Ing. Viorel D. Marin, Ec. Cătălin R. Buga,
Editura: Uranus
Anul apariţiei: 2005
Pagini: 174 (17x23 cm)
Preţ: 40,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Ghidul „Industria de panificație“ e destinat societăților care doresc să implementeze un sistem de siguranță a alimentelor bazat pe „Principiile generale de igienă a produselor alimentare“, pe metoda HACCP sau conform ISO 9001.

Produse de patiserie și cofetărie

Ghid național de bune practici pentru siguranța alimentelor

Autor(i): Ing. Elena Ionete, Ing. Marioara Buhancă, Ing. Angelica Țușcă, ing. Adina Cristea, Ing. Doris Stoian, Ing. Viorel D. Marin, Ec. Cătălin R. Buga,
Editura: Uranus
Anul apariţiei: 2006
Pagini: 204 (17x23 cm)
Preţ: 45,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Ghidul „Produse de patiserie și cofetărie“ e destinat societăților care doresc să implementeze un sistem de siguranță a alimentelor bazat pe „Principiile generale de igienă a produselor alimentare“, pe metoda HACCP sau conform ISO 9001.