0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Douglas Stone

Cărţi de Douglas Stone

Douglas Stone a absolvit Dreptul la Harvard, lucrând apoi, timp de 10 ani, ca director-colaborator în cadrul Proiectului de Negociere de la Harvard.

În prezent Douglas Stone este lector la Facultatea de Drept din cadrul Universității Harvard și asociat la Triad Consulting Group, o firmă de consultanță specializată în tehnici de negociere, comunicare și soluționarea conflictelor.

Stone asigură servicii de consiliere pentru universități, cabinete de avocatură, instituții bancare, organizații nonguvernamentale și întreprinderi mici și mari.

A avut clienți din diverse părți ale lumii, precum Africa de Sud, Cipru, Coreea de Sud și Etiopia, iar articolele sale au apărut în publicații ca The New York Times și Parents.


Cărţi de Douglas Stone


Comunicarea defectuoasă. Abordarea eficientă a discuțiilor

Autor(i): Douglas Stone, Bruce Patton, Sheila Heen
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Cărți cheie
Anul apariţiei: 2012
Pagini: 352 (13x20 cm)
Preţ: 50,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Indiferent de domeniul în care lucrăm, trebuie să știm să comunicăm eficient. Carte „Comunicarea defectuoasă. Abordarea eficientă a discuțiilor“ ne deschide ochii asupra lucrurilor ce ne îngreunează uneori comunicarea și ne fac să fim reticenți în a purta discuții sau incapabili în a le gestiona cum se cuvine.