0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Dragoş Ştefănescu

Cărţi de Dragoş Ştefănescu

„Dragoş Ştefănescu“ (n. 1939) a început cariera ştiinţifică în laboratorul de genetică al Institutului de Medicină Legală Bucureşti şi a continuat-o la Institutul de Patologie şi Genetică „Victor Babeş“, unde a condus, timp de 15 ani, Departamentul de Genetică Medicală.

Între anii 1990 şi 1993 a fost director ştiinţific al acestui institut.

Din 1998 până în 2005 a fost şef al laboratorului de genetică din Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici“, iar din 1999 a devenit profesor de genetică la Universitatea de Medicină şi Farmacie Târgu Mureş.

Este autor al unor cercetări publicate în reviste româneşti şi străine de prestigiu, dintre care: Radiation Research, Experimental Cell Research, Cancer Genetics and Cytogenetics etc., precum şi al unor cărţi de specialitate şi cursuri universitare.

Din 1997, este medic primar specialitatea Genetică Medicală, iar în 1998 a fost ales vicepreşedinte al Societăţii Române de Genetică Medicală şi membru al comitetului editorial al revistei Balkan Journal of Medical Genetics.

În prezent lucrează la GENETIC-LAB din Bucureşti.


Cărţi de Dragoş Ştefănescu


Genetică medicală

Genetică medicală. Editura Polirom
CumpărDetalii carte

ediţia a III-a revăzută integral şi actualizată

Autor(i): Mircea Covic, Dragoş Ştefănescu, Ionel Sandovici, Eusebiu Vlad Gorduza
Editura: Polirom
Colecţia: BIOS
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 712 (16x24 cm)
Preţ: 129,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Autorii fac o revizie completă a textului ediţiei precedente şi mai ales actualizarea lui. Cartea îşi păstrează larga adresabilitate a problemelor pentru medici din diferite specialităţi, rezidenţi, studenţi şi, în contextul integrării medicinei genomice în practica medicală, devine un instrument esenţial pentru a obţine cunoştinţe