0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Dragoș Ștefănescu

Cărţi de Dragoș Ștefănescu

„Dragoș Ștefănescu“ (n. 1939) a început cariera științifică în laboratorul de genetică al Institutului de Medicină Legală București și a continuat-o la Institutul de Patologie și Genetică „Victor Babeș“, unde a condus, timp de 15 ani, Departamentul de Genetică Medicală.

Între anii 1990 și 1993 a fost director științific al acestui institut.

Din 1998 până în 2005 a fost șef al laboratorului de genetică din Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici“, iar din 1999 a devenit profesor de genetică la Universitatea de Medicină și Farmacie Târgu Mureș.

Este autor al unor cercetări publicate în reviste românești și străine de prestigiu, dintre care: Radiation Research, Experimental Cell Research, Cancer Genetics and Cytogenetics etc., precum și al unor cărți de specialitate și cursuri universitare.

Din 1997, este medic primar specialitatea Genetică Medicală, iar în 1998 a fost ales vicepreședinte al Societății Române de Genetică Medicală și membru al comitetului editorial al revistei Balkan Journal of Medical Genetics.

În prezent lucrează la GENETIC-LAB din București.


Cărţi de Dragoș Ștefănescu


Genetică medicală

ediția a III-a revăzută integral și actualizată

Autor(i): Mircea Covic, Dragoș Ștefănescu, Ionel Sandovici, Eusebiu Vlad Gorduza,
Editura: Polirom
Colecţia: BIOS
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 712 (16x24 cm)
Preţ: 199,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Autorii fac o revizie completă a textului ediției precedente și mai ales actualizarea lui. Cartea își păstrează larga adresabilitate a problemelor pentru medici din diferite specialități, rezidenți, studenți și, în contextul integrării medicinei genomice în practica medicală, devine un instrument esențial pentru a obține cunoștințe