0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Edgar Cayce

Cărţi de Edgar Cayce

Edgar Cayce.
Edgar Cayce

Edgar Cayce a fost probabil cel mai renumit medium din vremea noastră, activitatea sa fiind înregistrată cu cea mai mare grijă. El a început să își folosească abilitățile sale neobișnuite încă din tinerețe și de atunci, timp peste patruzeci de ani, de obicei de două ori pe zi, se întindea pe o canapea, intra într-o stare asemănătoare somnului și răspundea la întrebări. Peste paisprezece mii dintre aceste discursuri, numite lecturi, au fost transcrise cu atenție de secretara sa și păstrate de către Fundația Edgar Cayce din Virginia Beach, Virginia. Aceste lecturi mediumnice continuă să ofere inspirație, înțelegere și ajutor în vindecare pentru zeci de mii de oameni.

Având o educație de numai opt clase, Edgar Cayce a trăit o viață ce poate părea modestă și simplă după standardele lumii. Cu toate acestea, începând chiar din copilăria petrecută în Hopkinsville, Kentucky, el a simțit că are abilități de medium. Într-una din zile, singur fiind, a avut viziunea unei femei care i-a spus că va avea puterea neobișnuită de a-i ajuta pe oameni. De asemenea, a relatat numeroase experiențe în care a „văzut“ rude decedate. Odată, pe când se lupta cu lecțiile pentru școală, a adormit cu capul pe îndreptarul ortografic, iar la trezire și-a dat seama că a reținut întregul conținut al cărții.

În tinerețe a încercat să își vindece prin hipnoză o problemă de pierdere a vocii care revenea adesea. A descoperit astfel, că sub hipnoză putea să diagnosticheze și să ofere tratamente pentru bolile fizice ale celorlalți, adesea fără să cunoască sau să vadă persoana bolnavă. Oamenii au început să îi pună tot felul de întrebări, iar el a descoperit că este capabil să răspundă și la acestea.

În, „New York Times“ publica un articol de două pagini, cu fotografii, în care tânărul medic Wesley Ketchum descria pentru o societate de cercetări clinice din Boston abilitățile mediumnice ale lui Edgar Cayce. Începând din acel moment, oameni din întreaga țară i-au căutat ajutorul, punându-i orice întrebare imaginabilă.

Pe lângă talentele sale neobișnuite, Cayce era un om profund religios, care a predat la școala de duminică întreaga sa viață și a citit Biblia în întregime, de un număr de ori egal cu numărul anilor săi. Întotdeauna urmărea să se pună în acord cu Voința Divină studiind Scripturile și ducând o viață în care rugăciunea ocupa un loc important, precum și încercând să fie de folos celor care veneau să-i solicite ajutorul. El și-a folosit talentele numai pentru a ajuta. Datorită simplității și smereniei lui Edgar Cayce, precum și dăruirii sale în a face bine lumii, oamenii continuă să fie atrași de povestea vieții și a operei sale, precum și de informațiile vaste pe care el le-a furnizat.

Dacă doriți mai multe informații despre Edgar Cayce puteți urma linkurile următoare:

ro.wikipedia.org => Edgar Cayce

amazon.in => Edgar Cayce

britannica.com => Edgar Cayce


Cărţi de Edgar Cayce


Suflet și spirit

Înțelege pe deplin viața și propria ta persoană

Autor(i): Edgar Cayce
Editura: Adevăr Divin
Colecţia: Vindecare spirituală
Anul apariţiei: 2009
Pagini: 142 (13x20 cm)
ISBN:9789738859241
Preţ: 18,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Cayce prezintă o distincție clară și profundă între suflet și spirit. Spiritul este Forța Vieții din noi, el ne poate menține sănătoși și înfloritori. Sufletul e adevăratul nostru Sine care evoluează.

Edgar Cayce - despre sănătate și boală

Autor(i): Edgar Cayce
Editura: Deceneu
Anul apariţiei: 2014
Pagini: 256 (13x20 cm)
ISBN:9789739466547
Preţ: 25,20 Lei
Disponibilitate: în stoc

Carol A. Baraff a încorporat cei patruzeci de ani de cercetare și scrieri pe subiectul sănătății holistice rezultate în urma lecturilor lui Edgar Cayce într-un ghid simplu, dar complet, de sănătate de zi cu zi, alcătuit din soluții practice, remedii naturale și perspective de sănătate holistică primite de la „părintele medicinii holistice“ însuși.

Baraff și-a divizat cartea în patru secțiuni de referință, ușor de urmat.

Fiecare aspect al sănătății noastre cuprinde…

Atlantida

Autor(i): Edgar Cayce
Editura: Pro Editură și Tipografie
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 112 (13x20 cm)
ISBN:9789731450800
Preţ: 23,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Indiferent că sunteți amator de SF, de romane de anticipație, de istorie, curios, interesat de psihism sau, simplu, pasionat de relatări captivante, veți găsi în aceste pagini un concept în întregime nou al apariției omului pe Pământ, al evoluției sale, al raporturilor cu Dumnezeu și cu semenii săi.

Mesaje de dincolo de timp și spațiu

Autor(i): Edgar Cayce
Editura: Pro Editură și Tipografie
Anul apariţiei: 2023
Pagini: 112 (14x21 cm)
Preţ: 19,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Edgar Cayce își continuă lecturile prin anumiți mediumi. El duce mai departe reflecția începută. Perspectiva lui s-a schimbat. Unghiul este mai deschis, mai luminat, și mai ales adaptat la limbajul și înțelegerea acestui secol.