0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Emile Coué

Cărţi de Emile Coué

Emile Coué.
Emile Coué

Émile Coué (1857-1926) a fost un farmacist și psiholog francez cunoscut în special ca autorul unei metode de vindecare și dezvoltare personală (metoda Coué) bazată pe autosugestie.

El a explorat căi originale și noi în psihologia modernă și a fost un precursor al psihologiei comportamentale și al gândirii pozitive și un experimentator al efectului placebo.

Émile Coué a dezvoltat o metodă care face apel la sugestia conștientă și condusă metodic de idei pozitive. Coué își condensează metoda într-o frază cheie, „În fiecare zi, în toate privințele, sunt din ce în ce mai bine“, care să fie repetată de minim 20 de ori dimineața și de mimin 20 de ori seara. Repetând această formulă el considera că este posibil să se inducă în subconștient ideea respectivă, iar când acea idee e bine înrădăcinată își face drum din adâncurile subconștientului și devine activă.

În 1913, Charles Baudouin, pe atunci tânăr absolvent de filozofie, fiind interesat de opera lui Coué l-a ajutat să devină celebru. Asociat cu Baudouin, primul său discipol, Coué a fondat Școala de Psihologie Aplicată din Lorraine.

În 1922 Émile Coué a publicat cartea „Autocontrolul prin autosugestie conștientă“, care a fost tradus în mai multe limbi și a avut un succes răsunător. Cartea a făcut furori mai ales în Marea Britanie și Statele Unite, unde a primit o primire publică triumfătoare.

Dacă doriți mai multe informații despre Emile Coué puteți urma linkurile următoare:

fr.wikipedia.org => Emile Coué


Cărţi de Emile Coué


Stăpânirea de sine prin autosugestie conștientă

Autor(i): Emile Coué,
Editura: Pro Editură și Tipografie
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 95 (13x20 cm)
ISBN:9786069433058
Preţ: 19,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Noi înșine putem decide cum să ne trăim această viață. O putem vedea ca pe o binecuvântare și să ne bucurăm în fiecare clipă de ea sau putem să o vedem ca pe un blestem și să suferim nevăzând frumosul, indiferent de darurile primite.

Autocontrolul prin sugestie conștientă

Despre sugestie și despre aplicațiile acesteia

Autor(i): Emile Coué,
Editura: Adevăr Divin
Anul apariţiei: 2011
Pagini: 104 (13x20 cm)
ISBN:9786068080307
Preţ: 19,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


„Autocontrolul prin sugestie conștientă“ trebuie recomandată tuturor celor care doresc să obțină autocontrolul deplin asupra vieții lor și care aspiră să își ia în mâini frâiele propriului destin. Aplicarea atentă și constantă a sfaturilor indicate în această carte îți va permite atât să-ți trezești potențialul infinit al autovindecării care există înlăuntrul tău.