0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Emilio de Tata

Cărţi de Emilio de Tata

Emilio de Tata, născut în Benevento, la data de 10 martie 1956, a absolvit Facultatea de Medicină și Chirurgie, la Universitatea de Studii din Napoli.

S-a înscris în Colegiul Medicilor Chirurgi, în anul 1981, și în Colegiul Medicilor Dentiști, în anul 2002.

Pentru câțiva ani, a practicat meseria de medic primar și stomatolog.

Savant și cercetător în Radiestezie și Radionică, deja docent și director Științific al Asociației Culturale și Tehnice de Radiestezie și Radionică, din Ravenna, de altfel a aderat la Sindicatul Național de Radiestezie din Paris.

Consultant științific al Asociației Culturale de studii radiestezice, „Mosaico“, din Ravenna.

Reiki Master, lucrează din anul 1984 în câmpul Medicinei Holistice, cu un interes particular acordat Medicinei Energetice Vibraționale, Homeopatiei și Medicinei Tradiționale Chinezești.

În decursul anilor a primit diferite diplome, în craniopunctură, fizioacupunctură, tehnici de masaj, micropunctură, maso-fizioterapie.

Pentru mai mulți a fost docent în Școala de Homeopatie din Roma, „Nobile Collegio Omeopatico“, cultură și formare în homeopatie și Medicină Naturistă.

Expert în microscopia câmpului obscur, a realizat ulterior atestate în materie de purificare emoțională - chiar și acestea recunoscute la nivel ministerial și în materie de meciidnă bioenergetică.

Autor al numeroaselor publicații științifice, participă pentru o perioadă bună de timp ca orator la Conferințe și Simpozioane. Lucrează la Guastalla (RE) și trăiește în provincia Regio Emilia.


Cărţi de Emilio de Tata


Numerologia medicală

Originile bolilor și posibila lor rezolvare

Autor(i): Emilio de Tata
Editura: MAST
Anul apariţiei: 2014
Pagini: 172 (13x20 cm)
Preţ: 13,48 Lei
Disponibilitate: în stoc

Numerologia, care consideră că prezentul și viitorul sunt niște realități în continuă mișcare, ne permite să „descoperim“ care pot fi conurile noastre de umbră, să le înțelegem, să le facem să devină un întreg cu personalitatea noastră, să le acceptăm și, ca o ultimă analiză, să le trăim în contextul global și cel mai apropiat de existența noastră.

Scopul suprem al numerologiei medicale este căutarea sinelui, într-o notă interpretativă analogică, prin intermediul lecturii simbolice a datei de naștere a fiecărui individ.