0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Emilio de Tata

Cărţi de Emilio de Tata

Emilio de Tata, născut în Benevento, la data de 10 martie 1956, a absolvit Facultatea de Medicină şi Chirurgie, la Universitatea de Studii din Napoli.

S-a înscris în Colegiul Medicilor Chirurgi, în anul 1981, şi în Colegiul Medicilor Dentişti, în anul 2002.

Pentru câţiva ani, a practicat meseria de medic primar şi stomatolog.

Savant şi cercetător în Radiestezie şi Radionică, deja docent şi director Ştiinţific al Asociaţiei Culturale şi Tehnice de Radiestezie şi Radionică, din Ravenna, de altfel a aderat la Sindicatul Naţional de Radiestezie din Paris.

Consultant ştiinţific al Asociaţiei Culturale de studii radiestezice, „Mosaico“, din Ravenna.

Reiki Master, lucrează din anul 1984 în câmpul Medicinei Holistice, cu un interes particular acordat Medicinei Energetice Vibraţionale, Homeopatiei şi Medicinei Tradiţionale Chinezeşti.

În decursul anilor a primit diferite diplome, în craniopunctură, fizioacupunctură, tehnici de masaj, micropunctură, maso-fizioterapie.

Pentru mai mulţi a fost docent în Şcoala de Homeopatie din Roma, „Nobile Collegio Omeopatico“, cultură şi formare în homeopatie şi Medicină Naturistă.

Expert în microscopia câmpului obscur, a realizat ulterior atestate în materie de purificare emoţională - chiar şi acestea recunoscute la nivel ministerial şi în materie de meciidnă bioenergetică.

Autor al numeroaselor publicaţii ştiinţifice, participă pentru o perioadă bună de timp ca orator la Conferinţe şi Simpozioane. Lucrează la Guastalla (RE) şi trăieşte în provincia Regio Emilia.


Cărţi de Emilio de Tata


Numerologia medicală

Numerologia medicală. Editura MAST
CumpărDetalii carte

Originile bolilor şi posibila lor rezolvare

Autor(i): Emilio de Tata
Editura: MAST
Anul apariţiei: 2014
Pagini: 172 (13x20 cm)
Preţ: 13,48 Lei
Disponibilitate: în stoc

Numerologia, care consideră că prezentul şi viitorul sunt nişte realităţi în continuă mişcare, ne permite să „descoperim“ care pot fi conurile noastre de umbră, să le înţelegem, să le facem să devină un întreg cu personalitatea noastră, să le acceptăm şi, ca o ultimă analiză, să le trăim în contextul global şi cel mai apropiat de existenţa noastră.

Scopul suprem al numerologiei medicale este căutarea sinelui, într-o notă interpretativă analogică, prin intermediul lecturii simbolice a datei de naştere a fiecărui individ.