0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Eric Pearl

Cărţi de Eric Pearl

Dr. Eric Pearl a renunţat la una dintre cele mai de succes practici medicale – cea de chiropractor în Los Angeles – când el şi alţii din jurul lui au început sa fie martorii unor vindecări miraculoase.

Astăzi, el a devenit cea mai proeminentă autoritate şi cel mai cunoscut vizionar ce există pe un nou nivel de vindecare şi de evoluţie, pe această planetă şi s-a dedicat răspândirii Luminii şi informaţiei aduse de procesul de Vindecare Reconectivă, cu ajutorul conferinţelor şi seminarelor extinse despre „Reconectare“.

Dr. Pearl a apărut în nenumărate programe de televiziune, în Statele Unite şi în restul lumii. El a vorbit şi la Naţiunile Unite, ca invitat şi a conferenţiat în faţa unei săli pline, la Madison Square Garden, iar seminarele sale au fost prezentate pe prima pagină, în diferite publicaţii, inclusiv în The New York Times.

Website-ul său este www.TheReconnection.com


Cărţi de Eric Pearl


Solomon vorbeşte despre reconectarea vieţii tale

Solomon vorbeşte despre reconectarea vieţii tale. Editura For You
CumpărDetalii carte

Autor(i): Dr. Eric Pearl, Frederick Ponzlov
Editura: For You
Anul apariţiei: 2013
Pagini: 220 (14x20 cm)
Preţ: 25,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

În acest bestseller, dr. Pearl i-a învăţat pe cititori cum să acceseze şi să capteze un spectru de energie, Lumină şi informaţii foarte extins, care până acum nu a fost accesibil oricui şi oriunde. Făcând acest lucru, el ne-a permis să transcendem tehnici energetice complexe, de vindecare şi să producem vindecări adesea instantanee, permanente şi transformări care sunt făcute pe viaţă!

Reconectarea

Reconectarea. Editura For You
CumpărDetalii carte

Vindecă-i pe altii, Vindecă-te pe tine

Autor(i): Dr. Eric Pearl
Editura: For You
Anul apariţiei: 2006
Pagini: 304 (14x20 cm)
Preţ: 35,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

„Reconectarea“ este cartea care va schimba multe puncte de vedere şi moduri de a aborda tratamentele bioenergetice, atât de către medici, cât şi de către pacienţi. Vom afla ceea ce trebuia să ştim de multă vreme – ne putem vindeca singuri! Citiţi şi vă convingeţi de energia deosebită a acestei cărţi!