0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Ernst Günter

Cărţi de Ernst Günter

Ernst Günter.
Ernst Günter

Ernst Günter (1910-1990) a intuit încă din tinerețe că sănătatea este foarte strâns legată de alimentație.

Tatăl său a fost o fire bolnăvicioasă și a murit prematur de o boală de inimă, dar sfaturile despre alimentație primite de la fiul său, l-au ajutat în ultimii ani de viață.

În 1970 a scris cartea „Hrana vie“, care a devenind foarte repede un bestseller, fiind tipărită până acum în peste 30 de ediții.

Ernst Günter considera că principala cauză a majorității bolilor este alimentația incorectă și, plecând de la teoriile medicului american Edward Howell (1898-1989), Günter demonstrează rolul important pe care îl au enzimele din alimentele crude în menținerea stării de sănătate.

Ernst Günter considera că pasteurizarea laptelui e o greșeală ce afectează grav sănătatea oamenilor. De aceea el recomanda consumul de lapte crud și produse din lapte crud, precum și cereale crude, proaspăt măcinate, germeni de grâu, ceapă și usturoi.

Ernst Günter a observat și documentat multe cazuri în care schimbarea obiceiurilor alimentare a restabilit sănătatea persoanei respective, uneori în mod miraculos. O parte din aceste cazuri le-a prezentat în broșura publicată pentru prima dată în 1989, „Sănătate pentru tine - 100 mărturii de vindecare“.

Multe persoane nu pot să creadă că există un astfel de leac miracol, dar el există, este dovedit, însă pentru două motive nu este acceptat și nu face progrese: majoritatea medicilor resping pur și simplu acest argument, alimentele crude fiind prea ieftine pentru ei. Din acest motiv, ele nu vor fi niciodată în măsură să-și primească victoria bine meritată. Alt motiv îl constituie însuși pacientul, pentru că iubește mai mult papilele gustative decât sănătatea lui, neștiind că și alimentația pe baza de crudități poate satisface cerul gurii.

Ernst Günter

De asemenea Ernst Günter considera postul terapeutic, numai cu apă, ca fiind foarte eficient în vindecare. Postul nu este limitat numai la nivelul fizic, ci are și un caracter spiritual, în care devotamentul conștient față de Iisus și rugăciunea constituie un avantaj, iar postul este crucial pentru un succes rapid în vindecare.

Dacă doriți mai multe informații despre Ernst Günter puteți urma linkurile următoare:

vitapower.ch => Ernst Günter


Cărţi de Ernst Günter


HRANA VIE. O speranță pentru fiecare

Autor(i): Ernst Günter,
Editura: Adevăr Divin
Colecţia: Vindecă natural
Anul apariţiei: 2022
Pagini: 215 (13x20 cm)
ISBN:9786068080734
Preţ: 39,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Cartea „Hrana vie“ oferă acces ușor la principiile de bază ale alimentației naturiste. Ernst Günter dovedește că alimentele crude previn îmbolnăvirea organismului și vindecă numeroase maladii, inclusiv cancerul. Cartea conține concluziile autorului despre alimentele sănătoase și nesănătoase, rețete de hrană vie (fără foc).