0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Eusebiu Vlad Gorduza

Cărţi de Eusebiu Vlad Gorduza

Eusebiu Vlad Gorduza (n. 1967) este profesor universitar şi coordonator al disciplinei de Genetică Medicală la Facultatea de Medicină a Universităţii de Medicină şi Farmacie „Gr.T. Popa“ Iaşi, medic primar în specialitatea de Genetică Medicală.

Pe lângă activitatea universitară (de aproape un sfert de secol) şi cea medicală (Departamentul de Diagnostic prenatal din cadrul Spitalului Clinic de Obstetrică şi Ginecologie „Gr.T. Popa“ Iaşi) a desfăşurat o importantă activitate ştiinţifică.

Domeniile de studiu şi cercetare sunt cromozomii umani şi bolile cromozomiale, citogenetica medicală, tulburări de reproducere şi sexualizare.

A publicat 17 monografii şi cursuri universitare, peste 90 de lucrări ştiinţifice (din care 16 articole în reviste cotate ISI) şi a prezentat lucrări la congrese şi conferinţe internaţionale sau naţionale, cele mai importante fiind cele organizate de European Society of Human Genetics (ESHG), European Cytogenic Association (ECA) şi Societatea Română de Genetică Medicală (SRGM).

Este vicepreşedinte al SRGM, reprezentantul României în ECARUCA, membru al altor societăţi ştiinţifice, coordonator medical al laboratorului de analize genetice Cytogenis Iaşi.


Cărţi de Eusebiu Vlad Gorduza


Genetică medicală

Genetică medicală. Editura Polirom
CumpărDetalii carte

ediţia a III-a revăzută integral şi actualizată

Autor(i): Mircea Covic, Dragoş Ştefănescu, Ionel Sandovici, Eusebiu Vlad Gorduza
Editura: Polirom
Colecţia: BIOS
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 712 (16x24 cm)
Preţ: 129,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Autorii fac o revizie completă a textului ediţiei precedente şi mai ales actualizarea lui. Cartea îşi păstrează larga adresabilitate a problemelor pentru medici din diferite specialităţi, rezidenţi, studenţi şi, în contextul integrării medicinei genomice în practica medicală, devine un instrument esenţial pentru a obţine cunoştinţe