0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Eusebiu Vlad Gorduza

Cărţi de Eusebiu Vlad Gorduza

Eusebiu Vlad Gorduza (n. 1967) este profesor universitar și coordonator al disciplinei de Genetică Medicală la Facultatea de Medicină a Universității de Medicină și Farmacie „Gr.T. Popa“ Iași, medic primar în specialitatea de Genetică Medicală.

Pe lângă activitatea universitară (de aproape un sfert de secol) și cea medicală (Departamentul de Diagnostic prenatal din cadrul Spitalului Clinic de Obstetrică și Ginecologie „Gr.T. Popa“ Iași) a desfășurat o importantă activitate științifică.

Domeniile de studiu și cercetare sunt cromozomii umani și bolile cromozomiale, citogenetica medicală, tulburări de reproducere și sexualizare.

A publicat 17 monografii și cursuri universitare, peste 90 de lucrări științifice (din care 16 articole în reviste cotate ISI) și a prezentat lucrări la congrese și conferințe internaționale sau naționale, cele mai importante fiind cele organizate de European Society of Human Genetics (ESHG), European Cytogenic Association (ECA) și Societatea Română de Genetică Medicală (SRGM).

Este vicepreședinte al SRGM, reprezentantul României în ECARUCA, membru al altor societăți științifice, coordonator medical al laboratorului de analize genetice Cytogenis Iași.


Cărţi de Eusebiu Vlad Gorduza


Genetică medicală

ediția a III-a revăzută integral și actualizată

Autor(i): Mircea Covic, Dragoș Ștefănescu, Ionel Sandovici, Eusebiu Vlad Gorduza,
Editura: Polirom
Colecţia: BIOS
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 712 (16x24 cm)
Preţ: 199,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Autorii fac o revizie completă a textului ediției precedente și mai ales actualizarea lui. Cartea își păstrează larga adresabilitate a problemelor pentru medici din diferite specialități, rezidenți, studenți și, în contextul integrării medicinei genomice în practica medicală, devine un instrument esențial pentru a obține cunoștințe