0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Florin Tudose

Cărţi de Florin Tudose

Florin Tudose s-a născut în 1952 la Bucureşti. A absolvit Facultatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila“ din Bucureşti şi a devenit medic psihiatru.

Din 1999 este profesor universitar şi predă psihiatrie psihopatologie şi psihologie clinică.

A publicat singur sau în colaborare peste 30 de cărţi de specialitate şi aproape 200 de articole dedicate psihiatriei. Printre acestea volumele: „Vademecum în psihiatrie“ (1985), „Orizonturile psihologiei medicale“ (2003), „Sindroame rătăcitoare“ (2005), „Psihiatrie în practica medicală“ (2007), „Tratat de psihopatologie şi psihiatrie pentru psihologi“ (2011), „Psihiatria medicului de familie“ (2013).

Pasionat de jurnalistică încă din anii studenţiei, are sute de articole publicate şi zeci de emisiuni de televiziune realizate la majoritatea posturilor cu audienţă naţională.

Din 1996 începe să publice volumele „Psihopolitica“ şi „Psihopolitica Recidiva“ (2004), o analiză sociopsihologică adesea cu caracter satiric la adresa reprezentanţilor clasei politice.

Volumele se vor un arc peste timp spre inimitabila tipologie caragialiană la un secol de la dispariţia excepţionalului descriptor al societăţii şi moravurilor româneşti, un omagiu geniului tutelar al miticismului fără frontiere.


Cărţi de Florin Tudose


Psihopolitica

Psihopolitica. Editura All
CumpărDetalii carte

Tratat de psihopatologie socială, ilustrat cu 100-1 dalmaţieni ai politicii româneşti

Autor(i): Florin Tudose, Devis Grebu
Editura: All
Anul apariţiei: 2014
Pagini: 280 (16x23 cm)
Preţ: 49,90 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

„Psihopolitica“, într-o ediţie revizuită şi adusă la zi, conţine fişele tuturor personalităţilor politice importante din România ultimelor cinci decenii.

Medicul psihiatru Florin Tudose scrie cu patos şi umor, fără a-şi pierde însă niciun moment uzul raţiunii şi respectul pentru propria meserie.

El ne arată liderii României comuniste şi postdecembriste în toată goliciunea suferinţelor psihice şi morale care i-au afectat sau îi afectează. Şi care ne-au schimbat viaţa tuturor şi ne-o vor mai afecta multă vreme de aici înainte.

Alfabetar de sexologie 2.0

Alfabetar de sexologie 2.0. Editura Trei
Detalii carte

Autor(i): Florin Tudose, Ana Marian
Editura: Trei
Anul apariţiei: 2014
Pagini: 328 (13x20 cm)
Preţ: 0,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Astăzi a devenit absolut firesc să urmăreşti o naştere în direct, să asişti la discuţii televizate pe tema bolilor cu transmitere sexuală, să-ţi împlineşti cu un clic al mouse-ului cele mai imaginative dorinţe erotice, să consulţi buletinul meteo de pe aceeaşi pagină unde o fată are posteriorul expus în tanga, să numeri zecile de picioare în latex roz şi cu sandale cu toc expuse la tarif de hamburger pe Calea Griviţei, să mergi la show-uri muzicale în care femeile fac, între ele, schimb de fluide pe scenă şi altele de acest fel.