0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Francesc Torralba

Cărţi de Francesc Torralba

Francesc Torralba Roselló s-a născut la Barcelona în 15 mai 1967.

A studiat filozofia la Universitatea din Barcelona şi teologia la Facultatea de Teologie din Catalonia, iar ulterior şi-a continuat studiile la Universitatea din Copenhaga, unde a învăţat daneza pentru a-şi putea scrie teza de doctorat în filozofie despre Søren Kierkegaard. Teza de doctorat în teologie, pe tema gândirii antropologice a teologului catolic Urs Von Balthasar, a fost susţinută 1997.

Pe parcursul traiectoriei sale profesionale a fost distins cu numeroase premii, a publicat peste 70 de cărţi de filozofie pe diverse teme şi este prezent în mass-media din Catalonia.

În prezent este profesor la Universitatea Ramon Lull din Barcelona şi ţine cursuri şi seminarii la multe alte universităţi din Spania şi America de Sud.

Francesc Torralba predă Istoria filozofiei contemporane şi Antropologie filozofică şi-şi alternează activitatea la catedră cu meseria de scriitor. Ţine cursuri în întreaga ţară şi participă la congrese naţionale şi europene.

Gândirea sa, cu vădite origini creştine, este orientată spre antropologia filozofică şi etică. Este specializat în filozofia lui Søren Kierkegaard, a cărui operă a tradus-o din daneză în catalană şi este foarte familiarizat cu gândirea lui Friedrich Nietzsche.


Cărţi de Francesc Torralba


Inteligenţa spirituală

Inteligenţa spirituală. Editura Curtea Veche
CumpărDetalii carte

Autor(i): Francesc Torralba
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Biblioterapia
Anul apariţiei: 2012
Pagini: 288 (13x20 cm)
Preţ: 26,01 Lei
Disponibilitate: în stoc

Cartea „Inteligenţa spirituală“ urmăreşte să explice puterea inteligenţei spirituale, modul în care poate fi cultivată şi beneficiile pe care le aduce pentru dezvoltarea vieţii umane. Explorează, de asemenea, în profunzime, consecinţele dramatice, individuale şi colective, ale neglijării acestei valenţe specifice omului.