0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Gabriela Raus

Cărţi de Gabriela Raus

Gabriela Raus este profesor logoped (cu gradul didactic I) la Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Iaşi, metodist în domeniul învăţământului special, expert în cadrul Corpului Naţional al Experţilor în Management Educaţional, expert în proiecte POSDRU, formator.

Din septembrie 2009 este inspector pentru învăţământul special şi special integrat la Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi.

Are o experienţă profesională de peste 20 de ani în învăţământul special şi special integrat, fiind preocupată mai ales de strategii eficiente pentru recuperarea şi integrarea şcolară a copiilor cu dizabilităţi.

Domenii de expertiză profesională: evaluarea şi intervenţia terapeutic-recuperatorie ale copiilor cu cerinţe educative speciale, orientarea şcolară şi profesională a copiilor/elevilor cu cerinţe educaţionale speciale, elaborarea de instrumente de lucru în procesul de integrare şcolară a copiilor cu dizabilităţi, informare, consiliere şi consultanţă pentru părinţi şi cadre didactice pe problematica integrării şcolare a elevilor cu cerinţe educaţionale speciale.


Cărţi de Gabriela Raus


Educaţia specială

Educaţia specială. Editura Polirom
CumpărDetalii carte

Ghid metodologic

Autor(i): Alois Gherguţ, Luciana Frumos, Gabriela Raus
Editura: Polirom
Colecţia: Profesorul de succes
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 464 (16x24 cm)
Preţ: 44,95 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Este primul ghid de pe piaţa editorială autohtonă care prezintă într-o manieră exhaustivă procesul de proiectare didactică după toate rigorile psihopedagogice şi metodologice, venind în întâmpinarea unor nevoi reale ale cadrelor didactice în formare sau active în reţeaua şcolară.