0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Gabriele Ebert

Cărţi de Gabriele Ebert

Gabriele Ebert a crescut în un mediu catolic, a studiat teologia catolică şi chiar a petrecut câteva luni într-o mănăstire Carmelită. Apoi a descoperit Zen-ul şi a ajuns discipolă a unui maestru Zen.

A descoperit „India Secretă“, celebra carte a lui Paul Brunton şi, asemeni multor altor cititori, când a citit capitolul despre Ramana Maharshi şi i-a văzut poza, a simţit o chemare puternică în această direcţie.

Studiind ulterior viaţa şi învăţăturile lui Ramana a descoperit o deplină congruenţă între ceea ce el spunea şi modul în care el trăia aşa că în mod natural a ajuns să îl considere un model foarte bun de urmat.

Deoarece nu exista în limba germană nici o carte completă şi actuală despre viaţa lui Ramana Maharsi şi pentru a se impregna cât mai bine de adevărul descoperit în învăţăturile maestrului a decis să alcătuiască o astfel de biografie completă şi actuală a marelui înţelept indian. Cartea a apărut pentru prima oară în 2003 şi a fost foarte bine primită de cititori aşa că în curând a început să fie tradusă şi în alte limbi.

În prezent autoarea trăieşte în Germania şi este bibliotecară la o scoală.


Cărţi de Gabriele Ebert