0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Gary Klein

Cărţi de Gary Klein

Dr. Gary Klein, savant marcant la MacroCognition LLC, a jucat un rol esenţial în fundamentarea teoriei naturaliste a deciziei.

Dr. Klein şi-a luat doctoratul în psihologie experimentală la Universitatea din Pittsburgh în 1969.

Şi-a petrecut prima parte a carierei în mediul academic, iar a doua parte lucrând pentru guvern în calitate de cercetător psiholog în cadrul U.S. Air Force.

Ulterior, în 1978, a început să lucreze în industria privată şi a înfiinţat Klein Associates, o companie de cercetare şi dezvoltare, care a crescut până la 37 de angajaţi în momentul în care a vândut-o în 2005.

Este autorul următoarelor lucrări: „Sources of Power: How People Make Decisions, The Power of Intuition, Working Minds: A Practitioner`s Guide to Cognitive Task Analysis“ (coautori Beth Crandall şi Robert Hoffman) şi „Streetlights and Shadows: Searching for the Keys to Adaptive Decision Making“.

Dr. Klein locuieşte la Yellow Springs, Ohio.


Cărţi de Gary Klein


Văzând ceea ce alţii nu văd

Văzând ceea ce alţii nu văd. Editura Publica
CumpărDetalii carte

Autor(i): Dr. Gary Klein
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 376 (14x20 cm)
Preţ: 47,20 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Dr. Klein disecă impedimentele care stau în calea perspicacităţii – organizaţii care pretind că preţuiesc creativitatea şi încurajează descoperirile revoluţionare, dar, în realitate, îi împiedică pe angajaţii lor să lanseze idei turbulente, precum şi sisteme IT care sunt „programate să tâmpească“.