0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Gary Klein
#LoveDigital Social Media Growth Summit e un eveniment dedicat solopreneurilor, freelancerilor și coach-ilor, care, la fel ca tine, sunt gata să își amplifice prezența și influența în lumea social media.
Alătură-te celor 20+ experți și descoperă cum să-ți mărești impactul pe social media și să-ți crești afacerea online.
Înregistrează-te ACUM

Cărţi de Gary Klein

Dr. Gary Klein, savant marcant la MacroCognition LLC, a jucat un rol esențial în fundamentarea teoriei naturaliste a deciziei.

Dr. Klein și-a luat doctoratul în psihologie experimentală la Universitatea din Pittsburgh în 1969.

Și-a petrecut prima parte a carierei în mediul academic, iar a doua parte lucrând pentru guvern în calitate de cercetător psiholog în cadrul U.S. Air Force.

Ulterior, în 1978, a început să lucreze în industria privată și a înființat Klein Associates, o companie de cercetare și dezvoltare, care a crescut până la 37 de angajați în momentul în care a vândut-o în 2005.

Este autorul următoarelor lucrări: „Sources of Power: How People Make Decisions, The Power of Intuition, Working Minds: A Practitioner’s Guide to Cognitive Task Analysis“ (coautori Beth Crandall și Robert Hoffman) și „Streetlights and Shadows: Searching for the Keys to Adaptive Decision Making“.

Dr. Klein locuiește la Yellow Springs, Ohio.


Cărţi de Gary Klein


Văzând ceea ce alții nu văd

Autor(i): Dr. Gary Klein,
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 376 (14x20 cm)
Preţ: 47,20 Lei
Disponibilitate: în stoc

Dr. Klein disecă impedimentele care stau în calea perspicacității – organizații care pretind că prețuiesc creativitatea și încurajează descoperirile revoluționare, dar, în realitate, îi împiedică pe angajații lor să lanseze idei turbulente, precum și sisteme IT care sunt „programate să tâmpească“.