0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Gary R. Renard

Cărţi de Gary R. Renard

Gary R. Renard este autorul de mare succes al trilogiei The Disappearance of the Universe, Your Immortal Reality care se încheie acum cu Love Has Forgotten No OneIubirea n-a uitat pe nimeni .

Discipolii Fundaţiei A Course in Miracles din întreaga lume îi consideră cărţile ca fiind ghidul cursului său, dându-le putinţa să citească, să înţeleagă şi să îi aplice învăţăturile profunde în viaţa cotidiană, în modul cel mai practic.

Laureat al Premiului Innity Foundation Spirit, Gary a ţinut prelegeri în 43 de state şi 24 de ţări şi a fost prezentat drept unul dintre cei mai interesanţi şi mai curajoşi lectori de spiritualitate din lume.

Website: www.GaryRenard.com


Cărţi de Gary R. Renard


Iubirea n-a uitat pe nimeni

Iubirea n-a uitat pe nimeni. Editura Adevăr Divin
CumpărDetalii carte

Răspunsul la tema vieţii

Autor(i): Gary R. Renard
Editura: Adevăr Divin
Anul apariţiei: 2013
Pagini: 310 (13x20 cm)
Preţ: 30,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Aceasta e o carte despre spiritualitate, adevărata spiritualitate, nu ceea ce a trecut drept spiritualitate în mass-media de largă circulaţie în ultimele două decenii. „Iubirea n-a uitat pe nimeni“ nu este de fapt o carte – mai curând este un portal, un sistem de transport, o rearanjare a minţii. După ce o termini de citit, cred că vei fi mai aproape de cunoaşterea propriei tale Naturi Adevărate.