0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Gary R. Renard

Cărţi de Gary R. Renard

Gary R. Renard.
Gary R. Renard

Gary R. Renard este autorul de mare succes al trilogiei The Disappearance of the Universe, Your Immortal Reality care se încheie acum cu Love Has Forgotten No OneIubirea n-a uitat pe nimeni.

Discipolii Fundației A Course in Miracles din întreaga lume îi consideră cărțile ca fiind ghidul cursului său, dându-le putința să citească, să înțeleagă și să îi aplice învățăturile profunde în viața cotidiană, în modul cel mai practic.

Laureat al Premiului Innity Foundation Spirit, Gary a ținut prelegeri în 43 de state și 24 de țări și a fost prezentat drept unul dintre cei mai interesanți și mai curajoși lectori de spiritualitate din lume.

Website: www.GaryRenard.com


Cărţi de Gary R. Renard


Iubirea n-a uitat pe nimeni

Răspunsul la tema vieții

Autor(i): Gary R. Renard
Editura: Adevăr Divin
Anul apariţiei: 2013
Pagini: 310 (13x20 cm)
ISBN:9786068420370
Preţ: 30,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Aceasta e o carte despre spiritualitate, adevărata spiritualitate, nu ceea ce a trecut drept spiritualitate în mass-media de largă circulație în ultimele două decenii. „Iubirea n-a uitat pe nimeni“ nu este de fapt o carte – mai curând este un portal, un sistem de transport, o rearanjare a minții. După ce o termini de citit, cred că vei fi mai aproape de cunoașterea propriei tale Naturi Adevărate.