0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Georgiana Dăneţ

Cărţi de Georgiana Dăneţ

Georgiana Dăneţ este absolventă a Facultății de Jurnalistică, și a Universității de limbi străine București.

Ea are de asemenea master în științe sociale și informatică de la universitatea Blekinge Tekniska Hogskola, Suedia, după absolvirea facultăților de sociologie și informatică.

Autoare a cărților „Femeia și astrele“ și „Sexualitatea sacră“, este profesoară de yoga și de tantra, practicând cu succes sistemul milenar yoga.

Începând cu anul 1994 a structurat sistemul de predare a cursurilor de Tantra pentru femei (grup de Shakti), pe care l-a promovat în toți acești ani în 15 țări la mii de femei, formând de asemenea profesoarele de tantra pentru femei.


Cărţi de Georgiana Dăneţ


Femeia şi astrele

Femeia şi astrele. Editura Ştiinţă şi Conştiinţă
CumpărDetalii carte

Arhetipurile planetare ale astrologiei karmice - Ed. a II-a revăzută

Autor(i): Georgiana Dăneţ,
Editura: Ştiinţă şi Conştiinţă
Anul apariţiei: 2013
Pagini: 278 (13x20 cm)
Preţ: 26,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Fiecare dintre noi şi-a asumat o anumită menire spirituală pentru existenţa actuală, chiar dacă majoritatea dintre noi nu îşi aduce aminte conştient de ea.

Faptul că suntem născute într-o anumită zodie reflectă în mare parte lecţiile de viaţă şi menirea asumată.

Trecutul nostru şi, prin forţa cauzelor determinate de noi cândva, destinul nostru actual sunt toate înscrise într-o mişcare ciclică (generată de sferele subtile de forţă ale astrelor) prin care sufletul nostru…

Sexualitatea sacră

Sexualitatea sacră. Editura Ştiinţă şi Conştiinţă
CumpărDetalii carte

Autor(i): Georgiana Dăneţ,
Editura: Ştiinţă şi Conştiinţă
Anul apariţiei: 2012
Pagini: 216 (13x20 cm)
Preţ: 25,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Prin sacralitatea erotismului ne transformăm radical modul de a fi, de a iubi, de a face dragoste şi de a trăi. Această viaţă paradisiacă, sublimă, pe care adeseori am visat-o, pe care de atâtea ori am idealizat-o în fel şi chip până acum, poate deveni, pentru fiecare dintre noi, o minunată realitate!

Pentru aceasta, este de ajuns să stăpânim perfect continenţa sexuală în cuplu şi să ne dezvoltăm răbdarea, voinţa şi încrederea nelimitată în posibilităţile noastre.